Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Донецька обласна рада

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 13.02.2013 №40

Переглядів: 867

Про підсумки  роботи спостережної комісії при виконкомі Артемівської міської ради у 2012 році

Заслухавши інформацію секретаря  спостережної комісії при виконкомі Артемівської міської ради - спеціаліста I категорії по взаємодії з правоохоронними органами Артемівської міської ради Зозулі Ф.Г.  про підсумки роботи спостережної комісії  при виконкомі Артемівської міської ради у 2012 році,  згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на I квартал 2013 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 12.12.2012 № 435,  керуючись ст.ст. 38, 52 Закону України від 21.05.97    № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, ст.25 Кримінально-виконавчого кодексу України від 11.07.2003 №1129-ІV, із внесеними до нього змінами, Положенням про спостережні комісії, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України  в редакції від 10.11.2010 № 1042, із внесеними до нього змінами,  виконком міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію секретаря  спостережної комісії при виконкомі  Артемівської міської ради - спеціаліста I категорії по   взаємодії з правоохоронними органами Артемівської міської ради Зозулі Ф.Г. про підсумки роботи спостережної комісії при виконкомі Артемівської міської ради у 2012 році прийняти до відома.

2.   Роботу спостережної комісії при виконкомі Артемівської міської ради у 2012 році визнати задовільною.

3. Спостережній  комісії  при  виконкомі  Артемівської  міської ради (Коліно):

3.1 Продовжити роботу щодо організації громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних    інтересів засуджених осіб та осіб, звільнених від відбування покарання, сприяння органам і установам виконання покарань у виправленні і ресоціалізації засуджених осіб та створенні належних умов для їх тримання.

3.2 Проінформувати громадськість міста Артемівська через засоби     масової інформації та офіційний веб-сайт Артемівської міської ради про результати своєї роботи та про стан дотримання прав людини, захист законних інтересів засуджених осіб під час виконання кримінальних покарань   та адміністративних покарань у місті Артемівську у 2012 році. 

4. Організаційне виконання   рішення покласти на секретаря спостережної комісії при виконкомі Артемівської міської ради - спеціаліста I категорії по   взаємодії  з   правоохоронними   органами  Артемівської   міської   ради    Зозулю Ф.Г.

5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на керуючого справами  виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є.

 

Міський  голова                                       О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету від 13.02.2013 №4018.01 KB