Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.12.2016 №301

Переглядів: 1740

Про створення прийомної сім’ї на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) і влаштування малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) на виховання та спільне проживання в прийомну сім’ю

Розглянувши висновок служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради від 25.11.2016 №  270, та витяг з протоколу комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради від 29.11.2016 № 13 щодо створення прийомної сім’ї на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), заяву та інші документи, надані (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження (паспорт   (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), виданий (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року Краматорським МВ УМВС в Донецькій області), та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження (паспорт   (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), виданий (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року Артемівським МВ ГУ ДМС в Донецькій області), які проживають за адресою: Донецька область, м. Бахмут, вул. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), буд. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), з проханням створити прийомну сім’ю та влаштувати до неї на виховання та спільне проживання малолітню дитину (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження (актовий запис про народження від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), зроблений виконкомом Луганської селищної ради Артемівського району Донецької області), виконком Бахмутської міської ради встановив, що (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей Артемівської районної державної адміністрації, має правові підстави для передачі його на виховання та спільне проживання до прийомної сім’ї.

Мати дитини, гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), покинула дитину (акт закладу охорони здоров’я та органу внутрішніх справ України про дитину, покинуту в пологовому будинку, іншому закладі охорони здоров’я від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))року).

Відомості про батька в свідоцтві про народження дитини записані відповідно до ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України (витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України, наданий Артемівським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))).

Малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) житла та майна на правах приватної власності не має.

На даний час малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) перебуває у комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей в м. Слов’янську Донецької області». Адміністрація комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей в м. Слов’янську Донецької області» надала згоду на влаштування (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, в прийомну сім’ю громадян (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) (згода комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей в м. Слов’янську Донецької області» № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року).

Гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) працюють в дошкільному навчальному закладі ясла-садок № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)):

-  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) - (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), отримує заробітну плату - (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) коп. (середньомісячна);

- (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) – (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), отримує заробітну плату - (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) коп. (середньомісячна).

(містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) з (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) по (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) р. пройшли навчання (курс підготовки) кандидатів в усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі в Донецькому обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (довідки від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) №№ (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))), та виявили бажання створити прийомну сім’ю і взяти на виховання малолітню дитину (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

З метою зростання дитини, позбавленої батьківського піклування, в сімейному оточенні, захисту її законних прав та інтересів, забезпечення належних умов виховання, відповідно до Закону України від 26.04.2001 № 2402-ІІІ «Про охорону дитинства» із внесеними до нього змінами, Закону України від 13.01.2005 № 2342-IV «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» із внесеними до нього змінами, Положення про прийомну сім' ю, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 565, із внесеними до нього змінами, Постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов`язаної із захистом прав дитини» із внесеними до неї змінами, спільного наказу Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства внутрішніх справ України від 01.06.2012 № 329/409/652/502 «Про взаємодію місцевих органів виконавчої влади з питань здійснення контролю за умовами утримання і виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, соціального супроводження прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу», керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Створити прийомну сім'ю на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), які мешкають за адресою: м. Бахмут, вул. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), буд. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  2. Влаштувати до прийомної сім'ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) на виховання та спільне проживання з (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року малолітню дитину (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження. Покласти на (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) персональну відповідальність за життя, здоров'я, фізичний і психічний розвиток прийомної дитини.
  3. Доручити заступнику міського голови Точеній В.В. укласти в установленому законодавством порядку договір між виконкомом Бахмутської міської ради та прийомною сім'єю (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про влаштування дитини на виховання та спільне проживання у прийомній сім'ї.
  4. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради  (Махничева):
    1. До (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) підготувати проект договору про влаштування на виховання і спільне проживання до прийомної сім’ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.
    2. Готувати щорічно до 30 грудня узагальнений звіт про стан утримання та розвитку дитини в прийомній сім’ї.
    3. Забезпечити щорічне оздоровлення прийомної дитини на пільгових умовах.
  5. Бахмутському міському центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Хворастухіна):
    1. Закріпити за сім’єю  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) соціального працівника.
    2. Видати наказ про визначення відповідальної особи та конкретні заходи щодо здійснення контролю за умовами утримання і виховання прийомної дитини у прийомній сім’ї, соціального супроводження прийомної сім’ї.
    3. Забезпечити соціальний супровід, надання комплексу послуг, спрямованих на створення належних умов для проживання та виховання  прийомної дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.
    4. Забезпечувати навчання прийомних батьків з метою підвищення їх виховного потенціалу.
    5. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 грудня звіт про виконання соціального супроводу прийомної дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та прийомної сім'ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  6. Управлінню охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова):
    1. Здійснювати диспансерний нагляд за прийомною дитиною, закріпити за нею дільничного лікаря.
    2. Видати наказ про визначення відповідальної особи та конкретні заходи щодо виконання прийомними батьками зобов’язань стосовно здоров’я прийомної дитини, її фізичного розвитку.  
    3. Організувати проходження прийомною дитиною обов’язкового щорічного (двічі на рік) медичного огляду.
    4. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 грудня звіт про стан здоров’я прийомної дитини, дотримання прийомними батьками рекомендацій лікаря.
  7. Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Рубцова):
    1. Забезпечити право прийомної дитини на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти.
    2. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 грудня звіт про рівень розвитку та знань прийомної дитини, наявність шкільного одягу та шкільного приладдя, стан відвідування прийомною дитиною уроків та своєчасність і якість виконання домашніх завдань, відвідування гуртків, секцій, позашкільних заходів, участь прийомних батьків у вихованні прийомної дитини, тощо.
  8. Просити Бахмутський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області (Попов) надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 грудня інформацію про відсутність проявів асоціальної поведінки з боку прийомних батьків (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та прийомної дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  9. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко) забезпечити фінансування прийомної сім'ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) за рахунок коштів Державного бюджету України (як субвенція місцевим бюджетам).
  10. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна):
    1. Здійснювати призначення і виплати, у відповідності з діючим законодавством, надавати соціальну допомогу та грошове забезпечення прийомній сім'ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) в межах асигнувань, передбачених на ці цілі в кошторисах доходів та видатків Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради на 2016 рік та наступні роки.
    2. Здійснювати виплати на прийомну дитину та грошове забезпечення прийомних батьків щомісяця до 20 числа.
  11. Організаційне виконання рішення покласти на Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).
  12. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Перший заступник міського голови                             Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.12.2016 №301
Про створення прийомної сім’ї на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) і влаштування малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) на виховання та спільне проживання в прийомну сім’ю
68.6 KB