Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.12.2016 №290

Переглядів: 1716

Про затвердження складу робочої групи з питань здійснення додаткової перевірки фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб на території м. Бахмута, та Положення про неї

Розглянувши службову записку від 02.12.2016 №  01-5530-06 начальника управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіної І.В. щодо затвердження складу робочої групи  з питань здійснення додаткової перевірки фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб на території м.Бахмута, та Положення про неї,   відповідно до Закону України від 20.10.2014 № 1706-VІI «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» із внесеними до нього змінами, Постанови Верховної Ради України від 08.09.2016 №1519-VІIІ  «Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Донецької області, зміну і встановлення меж Бахмутського району Донецької області», постанов Кабінету Міністрів України: від 01.10.2014  № 509 «Про облік внутрішньо переміщених осіб» із внесеними до неї змінами, від 08.06.2016 № 365 «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам», керуючись ст.ст. 34,52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Затвердити:
    1. Склад робочої групи  з питань здійснення додаткової перевірки фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб на території м.Бахмута (додається).
    2. Положення про робочу групу  з питань здійснення додаткової перевірки фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб на території м. Бахмута (додається).
  2. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) у разі наявності відповідної інформації складати графіки здійснення додаткових  перевірок фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб на території м. Бахмута та надавати їх на затвердження заступнику міського голови Точеній В.В.
  3. Робочій групі з питань здійснення додаткової перевірки фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб на території м.Бахмута (Піскун):
    1. У своїй діяльності керуватися Порядком здійснення контролю за проведенням соціальних виплат  внутрішньо переміщеним особам за місцем їх фактичного проживання/перебування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України  від 08.06.2016 № 365.
    2. Забезпечити додаткову перевірку фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб на території м.Бахмута шляхом здійснення перевірок згідно затверджених  графіків, за наявності інформації щодо необхідності проведення додаткової перевірки.
  4. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Бахмутської міської ради від 22.06.2016 №149 «Про затвердження складу робочої групи з питань здійснення додаткового контролю фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб на території Бахмутської міської ради та Положення про неї».
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна), Бахмутське об’єднане  управління  Пенсійного фонду України  Донецької області  (Піскун).                       
  6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на  заступника міського голови  Точену В.В.

Перший заступник міського голови                               Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.12.2016 №290
Про затвердження складу робочої групи з питань здійснення додаткової перевірки фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб на території м. Бахмута, та Положення про неї
43.35 KB