Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 22.11.2017 №6/107-2025

Переглядів: 510
сессия : 

Про безоплатне прийняття майна у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута

Розглянувши службову записку від 10.11.2017 № 01-5665-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про безоплатне прийняття майна у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута, враховуючи звернення від 09.11.2017 № 01-5654-10 регіонального програмного менеджера проекту  «Українська ініціатива з підвищення впевненості»/(UCBI) А. Хенсон щодо безоплатного прийняття майна у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута, відповідно до Закону України від  05.07.2012  №  5073-VI «Про благодійну діяльність та благодійні організації» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.1997   № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування  в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами,  Законом України від 03.03.1998 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Прийняти безоплатно  майно у комунальну власність територіальної громади  м. Бахмута з подальшою передачею до Бахмутської міської ради згідно переліку (додається).
  2. Затвердити  акт  передачі (безоплатно) майна від  керівника проекту «Українська ініціатива з підвищення впевненості»/(UCBI) М. Стівейтер у комунальну власність територіальної громади  м.Бахмута (додається).
  3. Визначити, що майно, яке приймається безоплатно у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута, визначене у додатку  до п.1 цього рішення передається до Бахмутської міської ради та закріплюється за нею на праві  оперативного управління.
  4. Затвердити склад комісії з передачі майна, яке приймається безоплатно у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута та передається до Бахмутської міської ради  (далі – комісія) (додається).
  5. Доручити комісії (Федоров) здійснити у місячний термін в установленому законодавством порядку передачу (безоплатно) майна, яке приймається безоплатно у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута та передається до Бахмутської міської ради.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального  розвитку Бахмутської   міської ради (Отюніна), відділ бухгалтерського обліку і звітності Бахмутської міської ради (Фірябова),  заступника міського голови  Федорова Ф.К.
  7. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                                            С.І. Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 22.11.2017 №6/107-2025
Про безоплатне прийняття майна у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута
26.71 KB