Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

ExportUA

Рішення Бахмутської міської ради від 26.04.2017 №6/100-1853

Переглядів: 1038
сессия : 

Про надання дозволу комунальному закладу охорони здоров'я «Бахмутська стоматологічна поліклініка» на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута

Заслухавши інформацію від 22.03.2017 №01-1381-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про надання дозволу комунальному закладу охорони здоров'я «Бахмутська стоматологічна поліклініка» на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, враховуючи  висновок постійно діючої комісії щодо узгодження списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради від 10.03.2017, відповідно до Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, затвердженого рішенням Артемівської  міської ради від 26.09.2012 № 6/28-504 із внесеними до нього змінами, керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА :

 

  1. Надати дозвіл комунальному закладу охорони здоров'я «Бахмутська стоматологічна поліклініка» на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, що закріплене за ним на праві оперативного управління, згідно з переліком (додається).
  2. Комунальному закладу охорони здоров'я «Бахмутська стоматологічна поліклініка» (Вітязь) у місячний термін в установленому порядку:
    1. Підготувати акти списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, визначеного у додатку до цього рішення, та надати їх до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна).
    2. Оприбуткувати вузли, деталі, матеріали, агрегати придатні й непридатні для подальшого використання від розукомплектування майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, визначеного  у додатку до цього рішення, у відповідності із діючим законодавством, і надати до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) документи про їх оприбуткування.
    3. Після оприбуткування вузлів, деталей, матеріалів, агрегатів придатних й непридатних для подальшого використання від розукомплектування майна, у відповідності із діючим законодавством, надати звіт про списання майна (основних засобів) до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна).
  3. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), комунальний заклад охорони здоров'я «Бахмутська стоматологічна поліклініка» (Вітязь), Управління охорони здоров'я Бахмутської міської ради (Миронова), заступників міського голови Точену В.В., Федорова Ф.К.
  4. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

 

Міський голова                                                                 О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради №6/100-1853 від 26.04.2017
Про надання дозволу комунальному закладу охорони здоров'я «Бахмутська стоматологічна поліклініка» на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута
26.11 KB