Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.02.2017 №27

Переглядів: 590

Про затвердження  коефіцієнтів співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських автобусних маршрутах  загального користування у місті Бахмуті на 2017 рік

Розглянувши службову записку від 06.01.2017 № 01-0062-06 т.в.о. начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Трофимової Н.В. щодо затвердження коефіцієнтів співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських автобусних маршрутах загального користування у місті Бахмуті на 2017 рік, враховуючи протокол від 29.12.2016  № 2 робочої групи по обліку перевезень пасажирів на маршрутах міського сполучення для визначення коефіцієнту співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень  на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських автобусних маршрутах загального користування у м. Бахмуті, затвердженої розпорядженням міського голови від 21.12.2016  № 341 рр, з метою впорядкування на території м. Бахмута питання перевезення пільгових категорій громадян, відповідно до Законів України: від 29.06.2004 № 1914–IV «Про міський електричний транспорт» із внесеними до нього змінами, «Про автомобільний транспорт» в редакції від 23.02.2006  № 3492– IV із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 17, 18, 52, 73 Закону України від 21.05.1997 № 280/97 – ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із  внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ

  1. Затвердити коефіцієнти співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських автобусних маршрутах загального користування у місті Бахмуті на 2017 рік:
    1. на міському електротранспорті (тролейбусі) – 3,2;
    2. на міських автобусних маршрутах загального користування – 0,23.
  2. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) використовувати коефіцієнти, затверджені цим рішенням, при проведенні у 2017 році розрахунків з підприємствами – перевізниками за перевезення пільгової категорії громадян на маршрутах міського сполучення.
  3. Доручити Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова) довести дане рішення до відома та використання в роботі підприємств – перевізників, з якими укладені договори на перевезення пасажирів на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських автобусних маршрутах загального користування.
  4. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 17.03.2016  № 51 «Про затвердження коефіцієнтів співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському електротранспорті (тролейбусі)  та міських автобусних маршрутах загального користування у місті Бахмуті на 2016 рік».
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна), Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова).
  6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступників міського голови Точену В.В., Федорова Ф.К.

Перший заступник міського голови                                        Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.02.2017 №27
Про затвердження коефіцієнтів співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському електротранспорті (тролейбусі) та міських автобусних маршрутах загального користування у місті Бахмуті на 2017 рік
15.38 KB