Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення Артемівської міської ради від 21.10.2015 №6/73-1305

Переглядів: 2564
сессия : 

Про затвердження Положення  про порядок реалізації права на місцеві ініціативи у місті Артемівську

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши службову записку від 29.09.2015 №01-3292-06 голови Громадської ради при виконавчому комітеті Артемівської міської ради Дроздової Н. Ю. щодо затвердження Положення про порядок реалізації права на місцеві ініціативи у місті Артемівську, з метою запровадження новітніх засобів розвитку місцевого самоврядування, підтримки громадських ініціатив, сприяння територіальній громаді м. Артемівська у розв’язанні місцевих проблем, створення умов для підвищення активності громади, враховуючи протокол Громадської ради при виконавчому комітеті Артемівської міської ради від 06.10.2015 №3, відповідно до Статуту територіальної громади міста Артемівська, затвердженого у новій редакції рішенням Артемівської міської ради від 26.03.2008 № 5/28-581, керуючись ст. ст. 9, 26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

 1. Затвердити Положення про порядок реалізації права на місцеві ініціативи у місті Артемівську (додається).

2. Організаційному відділу Артемівської міської ради (Чернікова) забезпечити в установленому порядку оприлюднення даного рішення шляхом розміщення у місцевих засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.

3. Відділу комп’ютерного забезпечення Артемівської міської ради (Кисельов) в термін до 01.11.2015 року створити на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради в розділі «Суспільство» рубрику «Місцеві ініціативи».

4. Визначити відповідальним за наповнення на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради рубрики «Місцеві ініціативи» організаційний відділ Артемівської міської ради (Чернікова).

5. Організаційне виконання рішення покласти на організаційний відділ Артемівської міської ради (Чернікова), відділ комп’ютерного забезпечення Артемівської міської ради (Кисельов).

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради, секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

 

Міський голова                   О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 21.10.2015 №6/73-1305 44.88 KB