Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 17.03.2016 №56

Переглядів: 1119

Про граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів установами та організаціями, які утримуються за рахунок коштів міського бюджету  м. Артемівська

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши службову записку від 14.03.2016 № 01-1023-06  начальника фінансового управління Артемівської міської ради Ткаченка О.М., з метою забезпечення економного витрачання бюджетних коштів та недопущення втрат міського бюджету м.Артемівська, відповідно до ст.78 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VI із внесеними до нього змінами, Постанови Кабінету Міністрів України від 04.04.2001 № 332 «Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів державними органами, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок державного бюджету» із внесеними до неї змінами, рішення Артемівської міської ради від 23.12.2015 № 6/76-1339 «Про міський бюджет м.Артемівська на 2016 рік» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 28, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97–ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів установами та організаціями, які утримуються за рахунок коштів міського бюджету м. Артемівська (додаються).
  2. Установити, що бюджетні установи та організації, які  утримуються за рахунок коштів  міського бюджету м.Артемівська,:
    1. Здійснюють  витрати  на придбання легкових автомобілів,  придбання і  утримання  мобільних телефонів за наявності бюджетних асигнувань на зазначені цілі у їх кошторисах.
    2. Укладають  договори оренди легкових автомобілів,  вартість яких не перевищує граничних сум витрат, затверджених цим рішенням.
  3. Головним розпорядникам коштів міського бюджету м. Артемівська забезпечити  неухильне дотримання граничних сум  витрат,  затверджених  цим рішенням.
  4. Рекомендувати  виконкомам Часовоярської (Опанасенко) та Соледарської (Товстокоренко) міських рад затвердити  граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів установами та організаціями, які утримуються за рахунок коштів міських бюджетів міст  Часів Яра  та Соледара.
  5. Рекомендувати Управлінню Державної казначейської служби України у м.Артемівську Донецької області (Чала) під час оплати рахунків на придбання  легкових  автомобілів,  меблів,  іншого  обладнання  та устаткування,   комп'ютерів,   придбання   і  утримання  мобільних
    телефонів дотримуватися граничних сум  витрат,  затверджених  цим рішенням.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко).
  7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Міський голова                                     О.О.Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 17.03.2016 №56
Про граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів установами та організаціями, які утримуються за рахунок коштів міського бюджету м. Артемівська
15.76 KB