Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Презедент України

На Донеччині за матеріалами податкової міліції з початку року забезпечено надходження понад 9 млн гривень

Переглядів: 677

В той час, коли в суспільстві продовжується обговорення питання подальшої долі податкової міліції, перспектив її існування, Головне управління ДФС у Донецькій області продовжує боротьбу зі злочинністю у сфері оподаткування з розкриття та припинення схем ухилення від сплати податків.
Так, за січень-серпень поточного року співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Донецкій області зареєстровано 45 кримінальних проваджень, з них 27 – за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, 10 – реалізації фальсифікованих підакцизних товарів, 2 - за фактом фінансування тероризму, 2 – фіктивного підприємництва, 3 – за фактами привласнення, розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем, 1 – за фактом легалізації (відмивання) доходів, отриманих злочинним шляхом.
За кримінальними провадженнями за січень-серпень 2017 року стягнуто до бюджету 9,4 млн грн, з них за закінченими кримінальними провадженнями – 2,5 млн гривень. 
Крім того, працівниками податкової міліції Донецької області з початку року викрито та припинено незаконну діяльність 3-х «конвертаційних центрів», 3-х цехів підпільних виробництв фальсифікованих алкогольних напоїв, 1-го підпільного виробництва тютюнових виробів та1-го підпільного цеху виробництва пально-мастильних матеріалів, 2-х центрів мінімізації митних платежів.
Спрямовано до суду з обвинувальним актом 13 кримінальних проваджень.
Розкриті злочини – черговий доказ високої кваліфікації фахівців податкової міліції, їх досвіду роботи та професіоналізму.