Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 139 гостей.

Донецька обласна рада

Податковою міліцією Донеччини у м. Бахмут та м. Маріуполь припинено безліцензійну торгівлю підакцизною продукцією

Переглядів: 971

Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів в рамках операції «Акциз-2017», направлених на постійний моніторинг ринку товарів даної групи та запобігання розповсюдження фальсифікату.
Так, 19 січня 2017 року співробітниками оперативного управління Головного управління ДФС у Донецькій області  в рамках операцій «Акциз – 2017» встановлено два факти здійснення підприємницької діяльності на території м. Бахмут та м. Маріуполь Донецької області, по збуту горілчаних та тютюнових виробів без дозвільних документів, а також без сертифікатів відповідності.
По всім фактам складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.  
За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на загальну суму майже 300 тис. гривень, з них 2975 (161,8 дал) пляшок алкогольних виробів на суму 224,4 тис. гривень та 2690 пачок тютюнових виробів на суму 74 тис. гривень