Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Податковою міліцією Донеччини ліквідовано центр з мінімізації бюджетних надходжень, через який фінансувались бойовики

Переглядів: 702

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Донецькій області  спільно з працівниками СБУ в рамках операції "Рубіж 2016" та розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) та ч. 1 ст. 258-5 (фінансування тероризму), встановлена група осіб, через яку українські підприємства мінімізували сплату податків та зборів до бюджету.
Встановлено, що організатор незаконної схеми, вступивши в злочинну змову з представниками підприємств-нерезидентів, зареєстрованих у Панамі, Росії та Узбекистані, на замовлення компаній Дніпропетровської області налагодив схему ввезення на тимчасово непідконтрольну територію України з Російської Федерації промислових та продуктових товарів.
У зв'язку з тим, що при ввезенні вантажу на тимчасово непідконтрольну територію України митне оформлення не проводилось, відповідні податки та збори до бюджету України не надходили. Крім того, при ввезенні вантажу сплачувались податки, запроваджені терористичною організацією "ДНР", кошти від яких використовувались для фінансування бойових дій із силовими підрозділами України.
Загальний обсяг проведених у такий спосіб операцій з мінімізації митних платежів становить близько 30 мільйонів гривень.
Внаслідок проведених у м. Дніпрі чотирьох обшуків було виявлено та вилучено видаткові накладні, печатки підприємств, комп'ютерну техніку, чорнові записи, а також фінансово-господарські документи, пов’язані з протиправною діяльністю.
Слідчі дії тривають.