Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Відбувся міні-ярмарок вакансій

Переглядів: 2144
20.08.2015 - 05:34

Розширюючи партнерство із роботодавцями, соціальними партнерами служби зайнятості, волонтерськими, громадськими організаціями, консолідуючи зусилля з надання повного комплексу соціальних послуг всім категоріям незайнятого населення, в тому числі, особливим категоріям безробітних - внутрішньо переміщеним особам, учасникам АТО та членам їх сімей,  в рамках курсу Державної служби зайнятості на модернізацію, напрацьовуються нові механізми роботи служби. Серед них – інформаційно-консультаційний захід «Під одним дахом», який діє на постійній основі в Артемівському міському центрі зайнятості з червня 2015 року. В рамках цього заходу щотижня проходить міні-ярмарок вакансій за участю роботодавців, які мають вакансії.

Так, 19 серпня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся черговий міні-ярмарок вакансій за участю роботодавців: Комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА», яке обслуговує мешканців міста з водопостачання та водовідведення, та Приватного підприємства «КВАРТАЛ» з обслуговування житлового сектору мешканців центральної частини міста. Підібрати персонал на робочі місця контролерів водопровідного господарства, двірників, слюсарів-сантехників, електромонтерів допомагає Артемівський міський центр зайнятості.

Відкриваючи міні-ярмарок вакансій заступник директора Артемівського міського центру зайнятості Олена Павлова  окреслила ситуацію на ринку праці на території Артемівської міської ради та Артемівського району, розповіла про співпрацю з роботодавцями та можливості служби зайнятості щодо надання їм послуг.

В міні-ярмарку взяли участь 15 зареєстрованих в центрі зайнятості безробітних. 

Представники роботодавців Наталя Мамчур (КП «Бахмут-вода») та  Анастасія Кириченко (ПП «Квартал») поспілкувались  з усіма відвідувачами міні-ярмарку,  відповіли на запитання, надали інформацію щодо умов роботи та оплати праці. В результаті проведених співбесід для працевлаштування на ПП «Квартал» відібрані 2 особи з числа зареєстрованих безробітних, які після проходження медичного огляду     зможуть приступити до роботи.   Роботодавцем КП «Бахмут-вода» з  5  осіб, які відповідають вимогам щодо контролерів водопровідного господарства, створений кадровий резерв для працевлаштування на перспективні вакансії.