Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Урядовий портал

Відбувся міні-ярмарок вакансій

Переглядів: 3095
13.08.2015 - 06:43

12 серпня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості в рамках інформаційно-консультаційного заходу  «Під одним дахом» відбувся ще один соціально-значущий захід – міні-ярмарок вакансій, який організовано Артемівським  міським центром зайнятості з підбору персоналу для Управлінням пенсійного фонду України в м. Артемівську та Артемівському районі.

Сьогодні  установа має актуальні вакансії спеціалістів  різних відділів Управління:  відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій (5 вакансій) та відділу з обслуговування громадян (1 вакансія).

В міні-ярмарку вакансій прийняли участь 22 зареєстрованих  в центрі зайнятості безробітних , серед яких - 8 осіб  вимушено переміщені з інших територій України. 

Завідувач сектору персоналу Управління ПФУ в м. Артемівську та Артемівському районі Наталя Сигналова, яка  представляла роботодавця на міні-ярмарку,   провела співбесіду із кожним претендентом на працевлаштування,  відповіла на всі запитання  учасників міні-ярмарку та громадян, які під час роботи інформаційно-консультаційного заходу «Під одним дахом» звернулися до центру зайнятості.            

В результаті 5-х осіб запрошено на підприємство до Управління ПФУ в м. Артемівську та Артемівському районі для оформлення документів щодо конкурсного відбору претендентів на працевлаштування. 

Останні статті на сайті