Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Верховна рада України

Відбувся День відкритих дверей в Артемівській філії ПрАТ «Страхової компанії АСКО - Донбас Північний»

Переглядів: 2442
11.08.2015 - 10:58

10 серпня  2015 року  о 10-й годині ранку відбувся   День відкритих дверей в Артемівській філії ПрАТ «Страхової компанії АСКО - Донбас Північний», яка має 5  вакансій страхових агентів.

Відкриваючи захід, заступник директора Артемівського міського центру зайнятості Олена Павлова   розповіла про тенденції на сучасному ринку праці, які вимагають від служби зайнятості зміни   підходів до обслуговування безробітних і роботодавців, вдосконалення  інформаційно-роз`яснювальної роботи, запровадження  у діяльність проектів та інновацій, покликаних зробити службу зайнятості ближчою до шукачів роботи і роботодавців. До таких нововведень  належить  впровадження проведення «Днів відкритих дверей на виробництві».

           Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал докладніше розповів про можливості сучасної служби зайнятості в частині надання послуг роботодавцям, зокрема, про умови отримання компенсації в розмірі єдиного страхового внеску за працевлаштованих на нові робочі місця  безробітних  за направленням центру зайнятості.

              Презентували  страхову компанію  -    директор Артемівської філії ПрАТ «Страхова компанія АСКО – Донбас Північний»  Зінаїда Моренко  та начальник відділу страхування населення Ірина Заїко.  Учасники заходу  довідались про історію створення та розвиток Компанії , її призначення,  види страхування та їх особливості,   ознайомились із умовами праці в Компанії та  її корпоративною культурою.   

               В заході взяли участь 10 безробітних осіб, зареєстрованих в центрі зайнятості,  серед яких – 1  особа  має  статус вимушено переміщеної особи. Кожний учасник заходу отримав від страхової компанії іміджеві  буклети та підборку матеріалів щодо різних видів страхування.

               Учасники заходу заповнили анкету претендента на працевлаштування, пройшли співбесіду. Після опрацювання анкетних даних шукачів роботи та результатів їхньої  співбесіди  роботодавцем  буде здійснено відбір претендентів щодо стажування в Компанії для набуття практичних навичок роботи страховим агентом.