Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Урочисті збори присвячені дев’ятнадцятій річниці від дня прийняття Конституції України

Переглядів: 2074
26.06.2015 - 13:03

26 червня в Артемівському міському центрі культури та відпочинку ім. Євгена Мартинова відбулись урочисті збори присвячені дев’ятнадцятій річниці від дня прийняття Конституції України. Прийняття Конституції України 28 червня 1996 року було великою подією у житті нашого народу. Основний Закон незалежної Української держави став переконливим свідченням незворотності прагнень до утвердження в Україні демократичних засад суспільного життя, справжнього народовладдя.

Від імені міського голови та Артемівської міської ради з цією визначною подією в історії нашого народу та держави,  громаду міста привітала секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, та побажала усім присутнім миру, нових добрих справ задля блага рідної держави і українського народу.

Одним із основних дійств під час свята стало вручення паспортів України громадянам, які досягли шістнадцятирічного віку.

Також під час зборів Світлана Іванівна вручила подяки від Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, людям які зробили вагомий внесок в медицину. Вручення подяк під час проведення свята ще раз підкреслило велике значення медичних працівників для громади, особливо в цей не простий час, коли Артемівськ є прифронтовим містом.

Свято завершилось виступами художніх колективів. 

Урочисті збори присвячені дев’ятнадцятій річниці від дня прийняття Конституції УкраїниУрочисті збори присвячені дев’ятнадцятій річниці від дня прийняття Конституції УкраїниУрочисті збори присвячені дев’ятнадцятій річниці від дня прийняття Конституції УкраїниУрочисті збори присвячені дев’ятнадцятій річниці від дня прийняття Конституції УкраїниУрочисті збори присвячені дев’ятнадцятій річниці від дня прийняття Конституції УкраїниУрочисті збори присвячені дев’ятнадцятій річниці від дня прийняття Конституції України