Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Насичене життя пришкільного майданчика «Веселка» та табору «Сонячна країна» у школі №2

Переглядів: 3939
19.06.2015 - 13:00

Життя майданчика «Веселка» та табору з денним перебуванням «Сонячна країна» в Артемівській школі №2 було насичене різноманітними подіями. В дитячому таборі оздоровилися 30 учнів з 1 по 5 клас, на майданчику – 21 учень.

Розпочалася робота з участі дітей у «Веселих стартах» на стадіоні «Металург», де команда школи посіла ІІ місце. Другий день запам’ятався відкриттям і святкуванням Дня народження майданчика та табору, де діти разом із своїми вихователями підготували концерт «Зірки та зірочки». Вихованці майданчика із задоволенням брали участь у конкурсах «Плетися віночку», конкурсі малюнків на асфальті «Тварини - наші друзі», конкурсах «Найрозумніший», виробів оригамі «Чарівний папір», музичному калейдоскопі «Караоке» та у проведенні Дня сміху, Дня казки та Дня іграшки.

А вихованці табору були задіяні у конкурсах «Сім чудес світу», веснянок та бантиків, конкурсі кросвордів і ребусів на тему здорового способу життя, «Шип – шип -шоу», «Караоке на майдані», казковому турнірі, конкурсі пародій, гуморесок, анекдотів в розважальній програмі «Золотий гусак», ігровій програмі з водою «Веселий дощ», в конкурсі сценічних скульптур «На театральних підмостках» та в багатьох інших.

Кожен день починався лінійкою, на якій загони доповідали про готовність до відпочинку командирам майданчика «Веселка» та табору «Сонячна країна». На лінійках вітали іменинників, переможців конкурсів. Бадьорості усім додавала ранкова зарядка. Заходи кожного окремого дня проводились відповідно до плану роботи майданчика та табору.

Життя дітей під час відпочинку проходило цікаво та змістовно. Для них провели навчальні екскурсії у ліс та до водойми. А які емоції викликало катання на байдарках! Вихованці брали участь у спортивних змаганнях, естафетах, конкурсах, за що були нагороджені грамотами за перемогу та активну участь.

Смутком було наповнене свято, присвячене закриттю дитячого майданчика та пришкільного табору, але ми не прощалися, а лише говорили «До побачення!».

Насичене життя пришкільного майданчика «Веселка» та табору «Сонячна країна» у школі №2Насичене життя пришкільного майданчика «Веселка» та табору «Сонячна країна» у школі №2Насичене життя пришкільного майданчика «Веселка» та табору «Сонячна країна» у школі №2Насичене життя пришкільного майданчика «Веселка» та табору «Сонячна країна» у школі №2

Останні статті на сайті