Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

У похід за здоров’ям вирушили вихованці дитячого садка №55

Переглядів: 1870
19.06.2015 - 05:47

Туризм як засіб оздоровлення характеризується загальнодоступністю і рекомендований практично кожній дитині-дошкільнику за відсутності у нього серйозних патологій. Туристичні прогулянки мають ні з чим незрівняний оздоровчий ефект. Доведено, що тривале виконання помірного навантаження у вигляді циклічних вправ сприяє вдосконаленню таких цінних в оздоровчому плані фізичних якостей, як витривалість, терпимість, сила волі, відповідальність.

Саме ці якості в поєднанні з заняттями туристської діяльності забезпечують формування механізмів ефективного захисту дитини від захворювань. Малята з дошкільного навчального закладу №55 «Ведмежатко» під керівництвом інструктора з фізичної культури Олександра Чмирьова побували у туристичному поході, який був запланований в формі проходження по спортивним станціям «Футбольна», «Медична», «Чомучка» і «Кенгурьонок».

Виконання оздоровчих ігрових завдань станцій принесли дітям багато радості, бадьорого настрою та сміху, а якщо врахувати, що все це було на природі, під спів птахів, веселий шепіт вітру і легкий бриз північного ставка, можна сміливо сказати, що всі отримали не тільки гарний настрій, але й оздоровилися на славу. Футбол, піонербол, «вибивний», кричали, загадки і пісні, таким був маленький похід, який дав дітям і дорослим незабутні враження і вкотре підтвердив просту істину, що туризм є прекрасним засобом всебічного розвитку дитини, дарує багато різноманітних позитивних вражень, формує стійкий інтерес до занять фізичною культурою і спортом на свіжому повітрі.

У похід за здоров’ям вирушили вихованці дитячого садка №55У похід за здоров’ям вирушили вихованці дитячого садка №55У похід за здоров’ям вирушили вихованці дитячого садка №55

Останні статті на сайті