Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Активний відпочинок вихованців літнього табору «Капітошка» школи №7

Переглядів: 2672
19.06.2015 - 05:38

Яскравою сторінкою літніх канікул завжди був і залишається табір. Цього року за традицією літній табір «Капітошка» при Артемівській школі №7 гостинно приймає своїх юних відпочивальників. Безліч розважальних заходів уже підготували і провели діти разом із своїми вихователями, і багато їх ще попереду.

3 червня відбулося урочисте відкриття зміни, а 4 червня – відкриття Малих Олімпійських ігор. Під час спортивних змагань хлопці й дівчата продемонстрували неабияку фізичну силу, спритність і командний дух. Діти навчилися разом досягати мети, долаючи перешкоди, підтримувати одне одного у змаганні і, звичайно, вболівати за своїх товаришів. Переможцями стали учасники змагань від команди «Чемпіони».

Свіже повітря, живописна природа, прохолодна вода, нові враження і трохи екстріму – все це дарує такий вид активного відпочинку як катання на байдарках. 11 червня спільно із міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій літній табір «Капітошка» влаштував для своїх дітей такий цікавий відпочинок. Хлопці і дівчата відчули себе справжніми веслярами, коли веслами прорізали спокійну гладінь озера. Хтось, можливо, уявив себе учасником Олімпійських змагань з греблі, а хтось просто насолоджувався природою та тихим плаванням від берега до берега. Так чи інакше, усі учасники плавання на байдарках отримали задоволення і до шкільного табору повернулися веселі, щасливі, з відмінним апетитом.

Усі полюбляють слухати музику, багато хто любить і вміє танцювати, дехто добре парадує улюблених виконавців, а дехто навіть сам створює музичний кліп. Справжніми музичними режисерами стали вихованці дитячого шкільного табору «Капітошка» під час святкування Дня меломана. Діти змагалися у різних конкурсах: конкурсі на кращий кліп, кращих танцюристів, кращих знавців музичних композицій і їх виконавців. Усі учасники були переповнені чарівними відчуттями, які дарує людині музика. І, як і у будь-якому конкурсі, серед учасників визначилися переможці. Ними стали меломани із команди «Чемпіон».

12 червня у таборі із самого ранку було неспокійно: йшла активна підготовка до конкурсу інсценованої казки. На подвір’ї школи лунала музика, коридорами бігали діти, переодягнені у казкових персонажів, а вихователі навчали підопічних виразності читання реплік. І ось розпочався конкурс. Наймолодші учасники представили на розсуд глядачів і суддів інсценізацію улюбленої казки «Ріпка». Діти старанно виконували свої ролі і кожний із задоволенням спостерігав за діями героїв. Найстарші учасники конкурсу представили казку «Бременські музиканти» у двох різних інтерпретаціях – англійською мовою й казку на новий лад. Глядачі не лише отримали справжнє задоволення, а й поповнили свої знання з іноземної мови. Також учасники конкурсу взяли учать у вікторині на тему «Мої улюблені казки» і згадали майже всі казки і персонажів, з якими знайомі з раннього дитинства. Переможцями стали конкурсанти від команди «Сонечко» і «Чемпіони», вони розділили між собою перше місце.

Активний відпочинок вихованців літнього табору «Капітошка» школи №7Активний відпочинок вихованців літнього табору «Капітошка» школи №7Активний відпочинок вихованців літнього табору «Капітошка» школи №7

Останні статті на сайті