Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Урядовий портал

В Артемівській школі №2 пройшли заходи до Дня Конституції України

Переглядів: 4025
17.06.2015 - 14:09

Історія нашої Держави налічує багато визначних та пам’ятних дат, але є серед них такі, що з огляду на становлення нашої Держави, мають особливе значення. Одна з таких дат – День Конституції України. Протягом останнього тижня цього навчального року в Артемівській загальноосвітній школі №2 проводилася низка урочистих заходів, присвячених 19-й річниці Конституції України.

Усі заходи були спрямовані на виховання поваги до Конституції України, формування правової культури, отримання знань про конституційні права, свободи та обов’язки. Були проведені бесіди з учнями «Закон, за яким нам жити», години спілкування «Овіяні славою Герб наш і Прапор» та «Моя країна – Україна». Учні також відвідали книжково-ілюстративну виставку «Наші Закони» у шкільній бібліотеці.

До заходів долучилися і вихованці пришкільного табору з денним перебуванням «Сонячна країна», які взяли участь у дитячій розважально-ігровій програмі «Діти – квіти України» та конкурсі малюнків «Символи моєї держави».

Такого роду заходи сприяють розвитку патріотизму, виховують у підростаючого покоління громадянську позицію, любов до Батьківщини та повагу до державної символіки, а головне – діти отримують можливість проявити свої інтелектуальні та творчі здібності.

В Артемівській школі №2 пройшли заходи до Дня Конституції УкраїниВ Артемівській школі №2 пройшли заходи до Дня Конституції УкраїниВ Артемівській школі №2 пройшли заходи до Дня Конституції УкраїниВ Артемівській школі №2 пройшли заходи до Дня Конституції України

Останні статті на сайті