Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

«Сонечко» школи №18 оздоровлює, виховує, навчає

Переглядів: 2702
12.06.2015 - 09:58

На базі Артемівської загальноосвітньої школи №18 вже не перший рік працює пришкільний табір «Сонечко», в якому оздоровлюються діти різного віку та різних категорій.

«Сонечко» - це доброзичливі, ласкаві й професійні педагоги, які створюють умови для виховання, оздоровлення та відпочинку дітей. Щодня проходять цікаві ігри, вікторини, конкурси, різноманітні зустрічі, які нікого не залишають байдужими.

Крім розвитку творчості у дітей, педагоги–вихователі формують культурно-гігієнічні навички та вміння, емоційно-ціннісне сприйняття свого життя та навчають турботливому відношенню до екології. Так акція з прибирання прилеглої території «Чистий район – комфортне життя» не тільки викликала у дітей цікавість і бажання зробити чистим свій табір, але й допомогла дізнатися, чому так важливо дбати про чистоту навколишнього світу. За допомогою різноманітних заходів, які організовують вчителі–вихователі, діти навчаються любити і цінити цей яскравий світ.

Отже, пришкільний табір – корисна та необхідна річ.

«Сонечко» школи №18 оздоровлює, виховує, навчає«Сонечко» школи №18 оздоровлює, виховує, навчає«Сонечко» школи №18 оздоровлює, виховує, навчає

Останні статті на сайті