Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 197 гостей.

Урядовий портал

Літо з книгою

Переглядів: 2965
11.06.2015 - 13:46

Літо – це передусім канікули, час ігор, зустрічей з новими друзями, а ще чудова нагода провести вільний час із цікавою книгою та відвідати міську бібліотеку для дітей. В червні місяці бібліотека підготувала та провела для дітей, які відвідують пришкільні табори міста, різноманітні заходи: екскурсії, інтернет-подорожі, вікторини, конкурси.

Учні ЗОШ № 5, які в перші дні канікул (3 та 4 червня 2015 року) прийшли на екскурсію, ознайомилися з відділами бібліотеки, з новими періодичними дитячими виданнями та яскравими книгами, прийняли участь у мультимедійній грі-вікторині «До нас завітала казка». Діти із загону «Райдуга» з пришкільного табору ЗОШ № 11, 8 червня в читальній залі бібліотеки із задоволенням знайомилися з цікавими і яскравими дитячими гумористичними журналами, розгадували головоломки, кросворди, проявили кмітливість у веселій літературній грі за творчістю дитячих письменників «Пограємо, вгадаємо».

9 червня загін «Капітошка», який завітав до бібліотеки теж зі школи № 11, взяв участь у поетичних читаннях «Я від душі добра насіяв» за творчістю нашого земляка В.Ф.Черепкова. Діти ознайомились з його біографією і душевними віршами по наше місто. Всі присутні: діти, вчителі, бібліотекарі прийняли участь у своєрідному міні флеш-мобі – одночасно прочитали вірш «Освідчення в любові» із збірки «Жайворон», присвячений нашому рідному Артемівську. Бібліотекарі також провели цікаві бібліогастролі на дитячі майданчики міста, де збираються діти і батьки відпочити на свіжому повітрі. Всі присутні майданчика з радістю гортали сторінки улюблених казок, згадували веселих та кмітливих персонажів дитячих книг, вголос читали вірші,загадки ,відгадували кросворди, отримали запрошення відвідати міську бібліотеку для дітей під час літніх канікул.

Літо з книгоюЛіто з книгоюЛіто з книгою