Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

«ЕКО-марафон» у таборі «Казкова країна» школи №10

Переглядів: 2839
11.06.2015 - 13:34

У День навколишнього середовища в мешканців «Казкової країни» з’явилася чудова нагода відчути себе частинкою природи. Діти, зібравшись у актовій залі, читали вірші про природу, демонстрували еко-моделі одежі та відправились у Еко-марафон.

Для проходження марафону екологічними стежками вихованці повинні були переміщатись від станції до станції, уявляючи себе то кошенятами, то жабенятами, то метеликами. На станціях їх чекали цікаві завдання та сюрпризи. Діти збирали пазли про природу, брали участь у вікторині, танцювали, пригадували лікарські рослини, разом із «піратом» шукали краплинку води. Крім того, розглядали виставку літератури про природу та були залучені до боді-арту, отримавши на згадку про свято малюнки метеликів та квітів на руках та обличчі. Найстарший ІІІ загін за перемогу у «Спортивній регаті» отримав приз – катання на байдарках. З усіма завданнями діти впорались на «відмінно».

Екологічний марафон закінчився… Як виявилось, переможці у ньому - 63 мешканці «Казкової країни», які за підтримки своїх вихователів, центру туризму під керівництвом Валерія Кучера, бібліотекаря філіалу №8 Тамари Шведюк успішно пройшли всю дистанцію та ще раз відчули себе частинкою природи, яку треба берегти та про яку потрібно піклуватися.

«ЕКО-марафон» у таборі «Казкова країна» школи №10«ЕКО-марафон» у таборі «Казкова країна» школи №10«ЕКО-марафон» у таборі «Казкова країна» школи №10

Останні статті на сайті