Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Верховна рада України

Ярмарок вакансій

Переглядів: 2858
04.06.2015 - 15:55

04 червня 2015 року в  Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, який організовано на замовлення Комунального підприємства «Бахмут-Вода» (директор Трущін Сергій Миколайович) .  

Відкриваючи  ярмарок  заступник директора Артемівського міського центру зайнятості Олена Павлова ознайомила учасників заходу з ситуацію, яка сьогодні склалася на  ринку праці, розповіла про соціальні послуги, які служба зайнятості надає  своїм клієнтам, як з  числа незайнятого населення, так   і роботодавців.  Вона зазначила, що  постійної уваги сьогодні потребують вразливі категорії населення, и серед них -  внутрішньо переміщені особи.  Сьогодні в Артемівському міському центрі зайнятості перебувають на обліку понад 160 таких осіб. Робота фахівців  центру  націлена саме на повноту та ефективність надання соціальних послуг таким категоріям клієнтів та  забезпечення їх найскорішої зайнятості.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал  надав інформацію про партнерські стосунки з підприємством та ефективну взаємодію. Підприємство з  моменту утворення активно співпрацює з центром зайнятості і є  його надійним соціальним партнером.    За поточний період 2015 року за сприяння центру зайнятості   на підприємство  працевлаштовані  контролери водопровідного господарства,  машиністи насосних установок, слюсарі-сантехніки,  слюсарі аварійно-відбудовних робіт та  робітники інших професій,   всього  -  15 осіб, які перебували на обліку, 6 з них  перед працевлаштуванням стажувалися безпосередньо на робочому місці.

Наталя Мамчур, яка очолює кадрову службу підприємства, презентувала вакансії, відповіла на всі запитання учасників заходу, провела співбесіду з кожним претендентом на працевлаштування. 

З 23 осіб, які взяли участь у міні-ярмарку, 6 безробітних  мали статус вимушено переміщених осіб. В результаті заходу на  вільні робочі місця контролерів водопровідного господарства   виписано направлення на працевлаштування 2-м особам.  Після проходження  стажування  безпосередньо на робочому місці питання їх працевлаштування вирішиться роботодавцем остаточно.