Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Подорож до країни Дитинства

Переглядів: 1747
03.06.2015 - 05:09

Діти – це наше майбутнє. На них ми покладаємо надію, у них ми бачимо запоруку нашого особистого щастя та здійснення мрій.

Тому саме для них сьогодні у міському парку культури та відпочинку відбулося свято «Подорож до країни Дитинства», присвячене Міжнародному дню захисту дітей. 

Усіх учасників заходу привітала секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, яка побажала дітям міцного здоров’я, творчого натхнення, гарних та веселих канікул, мирного неба.

Під час свята діти мали можливість відвідати такі майданчики:

  • Туристичний;
  • Юний художник;
  • Творчий (майстер-класи по виготовленню вітальних листівок та літачків);
  • Танцювальний.

Усі малюки проявили активність, творчі здібності, креативність, фантазію.

Вихованців дошкільних навчальних закладів зустрічали герої Квіткової країни, які підготували для них ігрову програму. У ході свята дошкільнята брали участь у спортивних естафетах, творчих конкурсах, веселих атракціонах.

Протягом заходу благодійний фонд «Дар» проводив конкурс на краще побажання друзям, місту, Батьківщині. Переможці відзначені солодкими подарунками та повітряними кульками.

Приємним сюрпризом для малят стали подарунки від громадської спілки «Донбас», яка вручила учасникам конкурсу малюнків на асфальті «Щасливе дитинство» подарунки: альбоми, кольорові олівці та крейду, що стануть у нагоді юним художникам. Волонтери допомагали малятам здійснити задуми, створюючи гарний настрій та творчу атмосферу.

Дипломами відділу освіти та пам’ятними призами було відзначено всіх активних учасників свята.

Нехай наші діти зростають на благо України щасливими та впевненими у прийдешньому дні. Нехай їх щирий, життєрадісний, веселий сміх завжди радує дорослих та наповнює наше життя щастям. А найкращою винагородою нам будуть усміхнені обличчя та сяючі очі малечі.

Подорож до країни ДитинстваПодорож до країни ДитинстваПодорож до країни ДитинстваПодорож до країни ДитинстваПодорож до країни ДитинстваПодорож до країни Дитинства