Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

Донецька обласна рада

Напередодні літнього оздоровлення завідувачі дошкільних установ Артемівська координували напрями діяльності педагогічних колективів

Переглядів: 1788
28.05.2015 - 14:08

28 травня 2015 року у конференц-залі відділу освіти відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.

Із вітальним словом до учасників зустрічі звернулась головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак, яка визначила актуальні напрями управлінської діяльності керівників дошкільних установ напередодні літньої оздоровчої кампанії.

Про результати державної атестації дошкільного навчального закладу ясел-садка №18 «Росинка» доповіла спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Вікторія Рязанцева, яка зазначила, що за підсумками роботи членів експертної атестаційної комісії відділу освіти дитячий садок №18 визнано атестованим.

Тетяна Коломак проаналізувала стан ведення обов’язкової ділової документації завідувачами дошкільних установ, акцентувала увагу присутніх на суворе дотримання Примірної інструкції з діловодства в дошкільних навчальних закладах під час створення локальних документів, здійснення документування управлінської діяльності.

З результатами вивчення рівня медіаактивності та видавницької діяльності в дошкільних навчальних закладах відділу освіти присутніх ознайомила методист міського методичного кабінету Ірина Нікітіна, яка у виступі окреслила перспективи подальшої роботи педагогічних колективів з урахуванням наявних кадрових ресурсів.

Велику увагу учасники наради приділили обміну досвіду        з питання організації та результативності роботи веб-сайту дитячої установи, в якому взяли участь завідувачі дошкільних закладів №27 Валентина Кучеренко та №24 Ірина Рижих. Присутні керівники побачили, що реально можна зробити в умовах дитсадка, головне - докласти вигадку, педагогічну майстерність і знання нескладного програмного забезпечення.

У рамках наради було здійснено аналіз випадків травмування дітей під час навчально-виховного процесу та в побуті за І квартал 2015 року, який представила Вікторія Рязанцева, та надано рекомендації щодо активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи з усіма учасниками навчально-виховного процесу з профілактики дитячого травматизму.

Завідувачі дошкільних установ ознайомились з деякими аспектами щодо виплати заробітної плати та відпускних працівникам дитячих установ, мали змогу обговорити законодавчі зміни в організації і проведення літнього оздоровлення в дошкільному закладі.

На основі узагальнення та аналізу обговорених питань керівниками колегіально були вироблені рішення щодо подальшої роботи.

Напередодні літнього оздоровлення завідувачі дошкільних установ Артемівська координували напрями діяльності педагогічних колективівНапередодні літнього оздоровлення завідувачі дошкільних установ Артемівська координували напрями діяльності педагогічних колективівНапередодні літнього оздоровлення завідувачі дошкільних установ Артемівська координували напрями діяльності педагогічних колективів

Останні статті на сайті