Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Вахта пам’яті

Переглядів: 2009
13.05.2015 - 05:26

Минуло вже сім десятиліть з того 9 травня, коли закінчилася Друга світова війна. Сучасна молодь дізнається про події тих лиховісних часів з книг та історії. Та скільки б на минуло часу, пам’ять про захисників Вітчизни назавжди повинна зберегтися в серцях нинішніх і прийдешніх поколінь, бо людина, яка нічого не знає про своїх предків, – як перекотиполе, куди вітер повіє, туди й покотиться. Є такий вислів: «Народ, який не береже свої могили, приречений на вимирання».

Традиційно напередодні свята в Артемівському навчально-виховному комплексі №11 розпочалася «Вахта пам’яті» та акція «Ветеран живе поруч»: учні із захопленням відшуковували фотографії своїх близьких родичів – учасників Другої світової війни, цікавилися їхніми біографіями, робили портрети й оформлювали їх в альбоми; розповідали про долі своїх рідних на класних годинах; відвідували ветеранів, які мешкають на території мікрорайону, вітали їх зі святом, слухали їхні розповіді – живу та справжню історію.

З метою активізації військово-патріотичної роботи, спрямованої на формування в молодіжному середовищі шанобливого ставлення й поваги до ветеранів війни та нинішніх захисників Вітчизни, ушанування пам'яті загиблих у роки війни восьмикласниками НВК №11 було упорядковано й прибрано Братську могилу партизан громадянської війни 1919 р. та радянських воїнів, які звільняли м. Артемівськ у 1943 році, та територію, прилеглу до пам’ятника у Міському парку відпочинку. Напередодні самого свята, у День пам'яті і примирення – 8 травня, учні 5-6-х класів провели урочисту лінійку з запрошенням ветеранів та покладанням квітів біля Братської могили партизан громадянської війни 1919 р. та радянських воїнів.

Традиційно напередодні свята в Артемівському навчально-виховному комплексі №11 розпочалася «Вахта пам’яті» та акція «Ветеран живе поруч»Традиційно напередодні свята в Артемівському навчально-виховному комплексі №11 розпочалася «Вахта пам’яті» та акція «Ветеран живе поруч»Традиційно напередодні свята в Артемівському навчально-виховному комплексі №11 розпочалася «Вахта пам’яті» та акція «Ветеран живе поруч»

Останні статті на сайті