Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 92 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Повітряні змії в небі над Артемівськом

Переглядів: 2691
12.05.2015 - 08:29

6 травня повітряні змії заполонили небо над Артемівськом. Десятки конструкцій різноманітних форм та кольорів здійняли у височінь школярі міста. Вони зібрались на щорічні міські змагання з авіа моделювання, які у цьому році були присвячені 70-ї річниці завершення Другої світової війни.

Повітряні змії були винайдені в Китаї ще до того, як історики почали писати свої хроніки. Перші повітряні змії китайці почали виготовляти з бамбука і листя рослин. Після винаходу шовку в 2600 році до нашої ери листя рослин замінили на шовк. Повітряний змій - це літальний апарат, який важчий за повітря, але за рахунок своєї конструкції та тиску вітру на поверхню, тримається у повітрі.

У гуртку авіамодельного спорту Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва діти знайомляться з конструкцією повітряних зміїв, технологією їх виготовлення, аеродинамічними характеристиками, вчаться працювати різними інструментами. Керівник гуртка, майстер спорту СРСР Глечиков Альберт разом із гуртківцями проводять тренувальні та льотні запуски повітряних зміїв, які виготовляють за малюнками, ескізами та кресленнями. Пробували свої сили вихованці гуртка і у запуску радіокерованих авіамоделей.

У змаганнях перемогли: Заборщиков Роман – НВК №11, Шутько Федір – ЗОШ №12, Олков Олег – ЗОШ №7 та Макогон Владислав – ЗОШ №5.

6 травня повітряні змії заполонили небо над Артемівськом. Десятки конструкцій різноманітних форм та кольорів здійняли у височінь школярі міста на щорічних міських змаганнях з авіа моделювання, присвячених 70-ї річниці завершення Другої світової війни.6 травня повітряні змії заполонили небо над Артемівськом. Десятки конструкцій різноманітних форм та кольорів здійняли у височінь школярі міста на щорічних міських змаганнях з авіа моделювання, присвячених 70-ї річниці завершення Другої світової війни.6 травня повітряні змії заполонили небо над Артемівськом. Десятки конструкцій різноманітних форм та кольорів здійняли у височінь школярі міста на щорічних міських змаганнях з авіа моделювання, присвячених 70-ї річниці завершення Другої світової війни.6 травня повітряні змії заполонили небо над Артемівськом. Десятки конструкцій різноманітних форм та кольорів здійняли у височінь школярі міста на щорічних міських змаганнях з авіа моделювання, присвячених 70-ї річниці завершення Другої світової війни.

Останні статті на сайті