Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Учень Артемівської школи №4 – учасник обласної науково-пошукової конференції учнівської молоді

Переглядів: 1991
06.05.2015 - 13:38

Учень 8 класу Артемівської школи №4 Перкін Максим взяв участь в обласній науково-пошуковій конференції учнівської молоді «Друга світова війна: людський вимір та уроки історії», яка відбулась на базі Слов’янської школи №8.

Конференція проводилась за ініціативи та під керівництвом Донецької обласної державної адміністрації, Департаменту освіти і науки України, Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. У пленарній частині конференції перед учасниками із вітальним словом виступили виконувач обов’язків ректора Олена Лаврут, проректор з наукової роботи Юлія Бурцева.

Робота конференції відбувалась у 4 секціях. У секції «Образ Другої світової війни в свідомості дітей воєнного покоління» Перкін Максим презентував звіт про роботу пошуково-волонтерського загону «Вогник» (науковий керівник Валентина Перкіна). Під час роботи секцій, юні історики-краєзнавці захищали свої пошуково-дослідницькі роботи, над якими працювали, ділилися спогадами представників воєнного покоління, які винесли на своїх плечах тягар випробувань найкривавішої війни в історії людства - Другої світової війни.

Підводячи підсумок роботи конференції, завідувач відділу суспільних дисциплін Ірина Рибак подякувала всім учасникам за плідну співпрацю та зазначила, що всі матеріали юних краєзнавців увійдуть до збірки «Спогади дітей війни».

Останні статті на сайті