Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Весна у розпалі

Переглядів: 3145
06.05.2015 - 13:32

У святкові та вихідні дні, 2 травня, в кімнаті школярів «Посмішка» була проведена спортивно-ігрова програма «Веселий м'яч» для дітей шкільного віку.

Весна у розпалі. Вона радує своїми теплими деньками, квітучими деревами і яскраво-жовтими кульбабами. Так непомітно настали довгоочікувані травневі свята, яких особливо чекала дітвора. І щоб час у дітлахів пройшов весело, цікаво та корисно, а дитинство запам'яталось більш яскравим і барвистим, працівники кімнати школярів «Посмішка» організували активний відпочинок для бажаючих. Діти змагалися у різних конкурсах, брали участь у естафетах,відчули на собі, що таке «командний дух», отримали нові враження та зарядилися гарним настроєм. На завершення заходу ніхто не залишився без призу.

У святкові та вихідні дні, 2 травня, в кімнаті школярів «Посмішка» була проведена спортивно-ігрова програма «Веселий м'яч» для дітей шкільного віку.У святкові та вихідні дні, 2 травня, в кімнаті школярів «Посмішка» була проведена спортивно-ігрова програма «Веселий м'яч» для дітей шкільного віку.

Останні статті на сайті