Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

На Донеччині викрита діяльність незаконного виробництва алкогольних напоїв

Переглядів: 2485
30.04.2015 - 11:00

Слідчо-оперативними підрозділами Головного управління ДФС у Донецькій області з початку квітня в рамках операції «Акциз-2015» продовжено посилену боротьбу з нелегальним виробництвом та обігом підакцизних товарів. Дії співробітників направлені на постійний моніторинг ринку алкогольних і тютюнових виробів та запобігання розповсюдження фальсифікату.

Так, при проведенні оперативних заходів співробітниками податкової міліції області викрита незаконна діяльністьмешканця м. Артемівська, який організував виготовлення на підпільному виробництві та реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв. При цьому фурнітуру, марки акцизного податку організатор зберігав у власній квартирі, а збут незаконно виготовлено їпродукції здійснював з орендованого складу.

За результатами проведених заходів на підпільному виробництві та у місцях реалізації фальсифікату виявлено та вилучено промислове обладнання для виробництва ЛГВ, значна кількість ємностей місткістю від 25 до 10000 літрів, понад 100 тис. марок акцизного податку, 21,8 тис. Пляшок готової продукції, фурнітура для виробництва ЛГВ.

Зареєстровано кримінальне провадження за фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту підакцизних товарів. Здійснюється досудове розслідування.

Робота в даному напрямку триває.