Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 146 гостей.

Верховна рада України

«Артемівськ - це Донбас, Донбас - це Україна»

Переглядів: 2424
20.04.2015 - 07:41

18 квітня 2015 року на міському стадіоні «Металург» відбулася патріотична акція «Артемівськ - це Донбас, Донбас - це Україна».

Не дивлячись на те, що погода бажала кращого, на стадіоні зібралося кількатисяч артемівців. На святі був присутній міський голова Олексій Рева, засновник благодійного фонду «ДАР» Дмитро Рева, заступник начальника обласного УМВС України Ілья Ківа, народні депутати України та політичні діячи Ярослав Маркевич, Оксана Корчинська, Артур Герасимов , Дмитро Лінько, Дмитро Лубенець, Дмитро Корчинський. Однією з головних подій акції стало розгортання великого національного прапору України.

Святковий дух підтримували своїми виступами Академічний ансамбль пісні і танцю Національної Гвардії України та сучасні українські гурти «Папа Карло», «Mad Heads» та «Мачете».

18 квітня 2015 року відбулася патріотична акція «Артемівськ це Донбас, Донбас це Україна». Святковий дух підтримували академічний ансамбль пісні і танцю Національної Гвардії України та сучасні українські гурти «Тато Карло», «Mad Heads» та «Мачете».18 квітня 2015 року відбулася патріотична акція «Артемівськ це Донбас, Донбас це Україна». Святковий дух підтримували академічний ансамбль пісні і танцю Національної Гвардії України та сучасні українські гурти «Тато Карло», «Mad Heads» та «Мачете».18 квітня 2015 року відбулася патріотична акція «Артемівськ це Донбас, Донбас це Україна». Святковий дух підтримували академічний ансамбль пісні і танцю Національної Гвардії України та сучасні українські гурти «Тато Карло», «Mad Heads» та «Мачете».18 квітня 2015 року відбулася патріотична акція «Артемівськ це Донбас, Донбас це Україна». Святковий дух підтримували академічний ансамбль пісні і танцю Національної Гвардії України та сучасні українські гурти «Тато Карло», «Mad Heads» та «Мачете».18 квітня 2015 року відбулася патріотична акція «Артемівськ це Донбас, Донбас це Україна». Святковий дух підтримували академічний ансамбль пісні і танцю Національної Гвардії України та сучасні українські гурти «Тато Карло», «Mad Heads» та «Мачете».18 квітня 2015 року відбулася патріотична акція «Артемівськ це Донбас, Донбас це Україна». Святковий дух підтримували академічний ансамбль пісні і танцю Національної Гвардії України та сучасні українські гурти «Тато Карло», «Mad Heads» та «Мачете».

Останні статті на сайті