Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 133 гостя.

ExportUA

Цікаво та з користю для здоров’я провели весняні канікули вихованці кімнат школярів м. Артемівська

Переглядів: 2476
16.04.2015 - 06:36

Швидко промайнули довгоочікувані весняні деньочки під час шкільних канікул. Цілих два тижні хлопці та дівчата відпочивали, дізнавалися щось нове і корисне, проводячи своє дозвілля в кімнатах школярів "Мрія" (педагог-організатор Сергій Дмитрієв), "Посмішка" (Олена Давидова), "Дружба" (Алла Ткаченко), "Бригантина" (Ніна Павленко), "Гвоздика" (Вікторія Білич), «Олімп» (Олег Рева).

За період канікул діти взяли участь у багатьох спортивних і культурно-масових заходах. Найбільш яскравими та незабутніми для них були: розважально-ігрова програма "В країні гарного настрою" (кімната школярів "Посмішка"); пізнавально-розважальна гра "Зоряним шляхом", присвячена Дню Космонавтики (к/шк. "Дружба"); конкурсно-iгрова програма "Веселi канiкули" (к/шк. "Гвоздика"); розважально-ігрова програма "1000 і 1 свято" ("Бригантина"). Першого квітня хлопців з кімнати школярів "Мрія" було запрошено до бібліотеки №2 на "Вечір сміху", де вони продемонстрували свою майстерність у брейк-дансі.

Не менш насиченими та цікавими були спортивні ігри та змагання. Діти залюбки приймали участь у цих заходах, які здебільшого проводились на свіжому повітрі: "Захоплююче катання на роликах", товариські зустрічі з футболу, змагання з настільного тенісу. У кімнаті школярів "Гвоздика" відбулись "Веселі старти", а в кімнаті школярів «Мрія» пройшли змагання "Народний жим". Дружня зустріч з шахів між "Бригантиною" та "Дружбою" дала можливість дітям помірятися своїм інтелектом.

Вихованці кімнати школярів «Олімп» (педагог-організатор Олег Рева) Ногін Андрій та Стариков Сергій прийняли участь та посіли перші місця у чемпіонаті міста з сумо, який був присвячений Дню здоров’я.

Отже за період канікул діти відпочили, зарядилися гарним настроєм і набралися нових сил для того, щоб продовжити навчальний рік.

Цікаво та з користю для здоров’я провели весняні канікули вихованці кімнат школярів м. АртемівськаЦікаво та з користю для здоров’я провели весняні канікули вихованці кімнат школярів м. АртемівськаЦікаво та з користю для здоров’я провели весняні канікули вихованці кімнат школярів м. Артемівська