Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Верховна рада України

Цікавий та корисний Всесвітній день здоров’я у дитсадку «Кристалик

Переглядів: 2571
15.04.2015 - 08:52

Дуже цікаво та насичено в дошкільному закладі №10 «Кристалик» відсвяткували Всесвітній День здоров’я. Метою заходу було: спонукати дітей та дорослих до здорового способу життя, продовжувати розвивати фізичні якості дітей, підняти емоційний стан дошкільнят та їх батьків.

Щоб здоровим, сильним бути,
Треба нам про сум забути.
Спортом треба всім займатись
І частіше усміхатись!

Під таким гаслом діти дошкільного закладу та їхні батьки взяли участь у святкуванні Всесвітнього дня здоров’я. Малюки виконували комплекс музично-ігрової гімнастики, разом з батьками змагалися у різноманітних іграх та естафетах, мали змогу пригадати різні види спорту.

Ігрова форма проведення, нетрадиційне обладнання та музичний супровід під час розваги дали змогу отримати стійкий інтерес вихованців та викликати добрі емоції. Ніхто не залишився без нагород.

Ось таким цікавим та корисним був Всесвітній день здоров’я у «Кристалику».

Дуже цікаво та насичено в дошкільному закладі №10 «Кристалик» відсвяткували Всесвітній День здоров’я. Метою заходу було: спонукати дітей та дорослих до здорового способу життя, продовжувати розвивати фізичні якості дітейДуже цікаво та насичено в дошкільному закладі №10 «Кристалик» відсвяткували Всесвітній День здоров’я. Метою заходу було: спонукати дітей та дорослих до здорового способу життя, продовжувати розвивати фізичні якості дітейДуже цікаво та насичено в дошкільному закладі №10 «Кристалик» відсвяткували Всесвітній День здоров’я. Метою заходу було: спонукати дітей та дорослих до здорового способу життя, продовжувати розвивати фізичні якості дітейДуже цікаво та насичено в дошкільному закладі №10 «Кристалик» відсвяткували Всесвітній День здоров’я. Метою заходу було: спонукати дітей та дорослих до здорового способу життя, продовжувати розвивати фізичні якості дітей

Останні статті на сайті