Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Громадські слухання

Переглядів: 9896
03.03.2011 - 12:24

2 березня в м. Артемівську  відбулися громадські слухання з питання заборони продажу алкогольних напоїв у мережі роздрібної торгівлі з 22.00 до 08.00 годин на території м. Артемівська. Ініціаторами виступили депутати Артемівської міської ради Валерій Слєсарєв, Валерій Пантєєв, Роман Сотников. 

В обговоренні узяли участь депутати Артемівської міської ради, представники громадських організацій, політичних партій, органів самоорганізації населення, установ та закладів міста, органів місцевого самоврядування та ін. Усього зареєструвалося 159 осіб. Вела громадські слухання секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко.

Під час обговорення питання про заборону продажу алкогольних напоїв у мережі роздрібної торгівлі з 22.00 до 08.00 годин на території м. Артемівська виступили: депутат Артемівської міської ради, директор ЗОШ № 10 Раїса Говорун; приватний підприємець Анатолій Андрєєв; член виконавчого комітету, лідер молодіжної громадської організації «Молодь Бахмута» Антон Макаренко; головний лікар Артемівського міського центру здоров’я Ольга Литвин; голова міської Громадської ради Валентина Долинська; депутат Артемівської міської ради, лікар станції швидкої допомоги Валерій Пантєєв; директор Артемівського міського фонду підтримки підприємництва Галина Кудра; лікар-нарколог Центральної районної лікарні Вадим Карпов; виконуючий обов’язки начальника міського відділу Управління МВС України у Донецькій області Андрій Яхно та ін.

В результаті громадських слухань було прийнято рішення дати згоду на заборону продажу алкогольних напоїв у мережі роздрібної торгівлі з 22.00 до 08.00 годин на території м. Артемівська. Рекомендувати: депутатам Артемівської міської ради - прийняти рішення на засідання сесії Артемівської міської ради; міському відділу Управління МВС України -  продовжувати проведення заходів, направлених на припинення продажу алкогольних напоїв дітям до 18 років; закладам охорони здоров’я -  продовжувати моніторинг розповсюдження алкоголізму серед жителів міста Артемівська; відділу освіти Артемівської міської ради - активізувати виховну роботу серед дітей, підлітків, молоді та їх батьків по формуванню здорового способу життя; звернутися до центру законодавчих з проектом про заборону реклами алкогольних напоїв на телебаченні, заборону продажу алкоголю у нічний час на державному рівні.

sl2sl3sl4jpgsl1