Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Міжнародний день дитячої книги

Переглядів: 3880
03.04.2015 - 07:16

2 квітня – Міжнародний день дитячої книги. Це свято було започатковане Міжнародною радою дитячої книги. Починаючи з 1967 року в день народження Ганса Андерсена – 2 квітня світ відзначає свято дитячої книги.

Міська бібліотека для дітей з цієї нагоди провела в 2.04.2015 року незвичний флеш-моб «Кулька за віршик».

Флеш-моб розпочався у бібліотеці літературною вікториною за творами Г.Андерсена та українських казкарів та письменників. На свято завітали дошкільнята д/с №10 «Кристалик» з вихователями, та учні початкових класів шкіл міста, які зараз постійно відвідують бібліотеку у зв’язку із весняними канікулами.

Під час першої частини флеш-мобу, яка відбулася у бібліотеці, читачі декламували улюблені вірші, і кожний читач отримував у подарунок – яскраву кульку. Наприкінці всі присутні читачі і бібліотекарі голосно і одночасно прочитали вірш про сім'ю, маму і татка.

Друга частина флеш-мобу відбулася на вулиці міста. Святкова колонна читачів і бібліотекарів з кульками, дитячими книгами, яскравими плакатами рухалася вулицями міста.

Бібліотекарі зупиняли дорослих і дітей розповідали їм про свято – Міжнародний день дитячої книги, про міську бібліотеку для дітей, роздавали візитки про послуги та режим роботи міської бібліотеки для дітей, знайомили з новими дитячими книгами.

Всі жителі громади, яких зупиняли бібліотекарі і діти згадували книги свого дитинства і з великим задоволенням читали улюблені вірші. Воїни національної армії, яких святкова колонна зустріла на вулиці, теж долучилися до читання віршів у цей день, із задоволенням приймали подарунок – яскраві кульки.

Бібліотекарі і читачі раділи з того, що книгу люблять жителі нашого міста, пам’ятають про те, як вони в дитинстві були читачами бібліотеки. Добре, що є таке свято, яке допомогло привернути увагу до бібліотеки та до книги.

То ж, бібліотека для дітей запрошує всіх жителів громади завітати до бібліотеки і познайомитися з новими книгами та творчістю дитячих письменників.

«Есть старые книги, а есть молодые
Их все за всю жизнь невозможно прочесть,
Но каждая дарит нам радость познанья,
Поэтому нужно их свято беречь!»

Артемівська міська бібліотека для дітей з нагоди Міжнародного дня дитячої книги провела в 2.04.2015 року незвичний флеш-моб «Кулька за віршик».Артемівська міська бібліотека для дітей з нагоди Міжнародного дня дитячої книги провела в 2.04.2015 року незвичний флеш-моб «Кулька за віршик».Артемівська міська бібліотека для дітей з нагоди Міжнародного дня дитячої книги провела в 2.04.2015 року незвичний флеш-моб «Кулька за віршик».Артемівська міська бібліотека для дітей з нагоди Міжнародного дня дитячої книги провела в 2.04.2015 року незвичний флеш-моб «Кулька за віршик».Артемівська міська бібліотека для дітей з нагоди Міжнародного дня дитячої книги провела в 2.04.2015 року незвичний флеш-моб «Кулька за віршик».Артемівська міська бібліотека для дітей з нагоди Міжнародного дня дитячої книги провела в 2.04.2015 року незвичний флеш-моб «Кулька за віршик».Артемівська міська бібліотека для дітей з нагоди Міжнародного дня дитячої книги провела в 2.04.2015 року незвичний флеш-моб «Кулька за віршик».Артемівська міська бібліотека для дітей з нагоди Міжнародного дня дитячої книги провела в 2.04.2015 року незвичний флеш-моб «Кулька за віршик».Артемівська міська бібліотека для дітей з нагоди Міжнародного дня дитячої книги провела в 2.04.2015 року незвичний флеш-моб «Кулька за віршик».Артемівська міська бібліотека для дітей з нагоди Міжнародного дня дитячої книги провела в 2.04.2015 року незвичний флеш-моб «Кулька за віршик».

Останні статті на сайті