Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 356 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Тиждень психології в дитсадку «Оленка»

Переглядів: 7763
01.04.2015 - 06:05

З 23 по 27 березня 2015 року в дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка» пройшов тиждень психології, проведений з метою підтримання позитивної емоційної атмосфери в дитячому садку, активізації взаємодії усіх учасників навчально-виховного процесу.

Кожний день мав свій девіз та емблему. Усі заходи дня були спрямовані на вирішення задач, зазначених у девізі. Перший день («Все залежить від нас») дозволив налаштувати дорослих і малят на позитив та подальшу діяльність.

На другий день під девізом «Дружба починається з посмішки» було проведено семінар-практикум для педагогів «Соціально-моральне виховання дошкільників», а також безліч ігор, ігрових вправ, розважальних хвилинок. Батьки вихованців прийняли участь у висаджуванні квітів на «галявині компліментів».

Наступного дня під девізом «Здоровому все здорово» на базі дошкільного закладу пройшли спортивні змагання «Весняні старти» спільно з юними спортсменами дитсадка №49 «Кріпиш». Усі учасники команд в цікавих естафетах та іграх показали свою витримку, спритність, кмітливість, за що були нагороджені грамотами та медалями. І діти, і дорослі отримали заряд бадьорості і масу позитивних емоцій.

Протягом четвертого дня, девіз якого «З розумним спілкуватись, що меду скуштувати», проведено «ігротеки для маленьких розумничків», педагоги старших груп організували пошукові ігри «Слідопит», батьки за допомогою газет-колажів висловили власні думки як зростити вундеркінда.

Останній день пройшов під девізом «Я – щаслива дитина, бо у мене є родина». Вихованці усіх груп прийняли участь у виставці малюнків «Моя родина», з дітьми старших груп проведено бесіди «Що таке щастя». Закінчився тиждень оформленням «Дерева побажань» від педагогів та батьків, де вони висловили свої думки, емоції та побажання.

Проведення тижня психології сприяло згуртуванню дитячих колективів, створенню позитивного настрою як у дітей, так і у дорослих, формуванню почуття гумору, подоланню негативних емоцій. Це стало своєрідним стимулом для особистісного і професійного зростання педагогів, реалізації нових ініціатив, активізації батьків, налаштуванню їх на співпрацю.

З 23 по 27 березня 2015 року в дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка» м. Артемівська пройшов тиждень психологіїЗ 23 по 27 березня 2015 року в дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка» м. Артемівська пройшов тиждень психологіїЗ 23 по 27 березня 2015 року в дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка» м. Артемівська пройшов тиждень психологіїЗ 23 по 27 березня 2015 року в дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка» м. Артемівська пройшов тиждень психології