Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Акція «Збережемо першоцвіти!» в Артемівській школі №5

Переглядів: 3984
25.03.2015 - 11:08

В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 відбулась щорічна акція «Збережемо першоцвіти».

З приходом весни ми всі становимося свідками «прекрасного» - народження першоцвітів. Це одна із найгарніших квіток весни, яка, на жаль, стала зникаючим видом рослин та внесена до Червоної Книги. З дитинства нас навчають бережливо ставитися до таких рослин. Що стосується першоцвітів, то це – конвалії, крокуси, примула, проліски, сон-трава та чистець.

Під керівництвом вчителя біології Ірини Краснової в заході взяли участь учні 8-11 класів. Вони проводили соціальне опитування населення, розповсюджували листівки із закликом «Бережіть першоцвіти!». Учні молодших класів, також, взяли участь в розвагах та іграх на «Екологічній тропі», яку організували старші школярі. Діти змагалися у конкурсах за найкращий малюнок та листівку.

Акція сприяла формуванню в дітей любові до навколишнього середовища, його краси та унікальності.

dВ Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 відбулась щорічна акція «Збережемо першоцвіти». В заході взяли участь учні 8-11 класів. Вони проводили соціальне опитування населення, розповсюджували листівки із закликом «Бережіть першоцвіти!». В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 відбулась щорічна акція «Збережемо першоцвіти». В заході взяли участь учні 8-11 класів. Вони проводили соціальне опитування населення, розповсюджували листівки із закликом «Бережіть першоцвіти!». В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 відбулась щорічна акція «Збережемо першоцвіти». В заході взяли участь учні 8-11 класів. Вони проводили соціальне опитування населення, розповсюджували листівки із закликом «Бережіть першоцвіти!».

Останні статті на сайті