Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Взаємодія педагогів та батьків

Переглядів: 2622
25.03.2015 - 11:07

У Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості в рамках Місячника родинного виховання відбулися батьківські збори, на яких розглядалися питання: взаємодія педагогічного колективу та батьківської громадськості у вихованні майбутнього громадянина; безпека вихованців в позашкільному закладі та за його межами.

На зборах йшлося про те, як важливо батькам з ранніх років розвивати в дитини навички здорового способу життя, і яку важливу роль у збереженні здоров'я людини відіграють звички. З проблеми взаємодії дітей з сучасними гаджетами на засіданні виступила культорганізатор Марина Астахова. Сьогоднішній світ неможливо уявити без технічних девайсів, а тому необхідно залучати дітей до використання гаджетів без шкоди для власного здоров’я. Проте батькам не варто забороняти «електронних друзів», необхідно контролювати час, який дитина проводить з комп’ютером чи планшетом. Увагу батьків звернули на те, що неможна замінювати реальне спілкування з дитиною на неконтрольовану гру з сучасними новомодними пристроями.

Керівник хореографічного гуртка Наталія Мартинюк розповіла про спільні традиції батьків та вихованців гуртка. Веселі свята, участь у відкритих заняттях, конкурсах, концертах, підтримка батьків згуртували колектив та спонукають до плідної, творчої діяльності.

Директор ЧЦДЮТ Олена Шостак виступила з інформацією про стан безпеки вихованців в Цетрі та надала поради батькам для запобігання небезпечних випадків за його межами.

Відбулася конструктивна робота з батьками, вирішенні поточні питання стосовно забезпечення життєдіяльності закладу, намічено шляхи подальшої сумісної роботи.

У Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості в рамках Місячника родинного виховання відбулися батьківські збори