Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

І жартома, і серйозно...

Переглядів: 2405
10.03.2015 - 08:00

Як відзначити 8 березня у вищому навчальному закладі? Студенти Артемівського факультету економіки та підприємництва ДонУЕП розв’язали цю проблему дуже просто: 6 березня провели конкурсну розважальну програму «І жартома, і серйозно...», що подарувала всім співробітникам та студентам бадьорий весняний настрій, оптимізм і веселі посмішки.

Ведучі програми Дар’я Іванченко та Кирило Седельников протягом усього заходу підтримували в залі атмосферу тепла і радості, вітали всіх присутніх жінок та дівчат зі святом весни, бажали здоров’я, миру, гарного настрою, краси, любові та наснаги.

Найбільш яскравим номером програми став конкурс «Атлетичне шоу», у якому три юнаки змагалися за честь називатися найсильнішим та найнадійнішим. Байдужих тут не було: дівчата вболівали за своїх однокурсників, друзів, підбадьорювали їх аплодисментами. Саме вболівальники допомогли суворому, але справедливому журі визначити переможця.  

Найвеселіші та найкмітливіші дівчата змагалися в конкурсі «Диво-квітка». Вони із задоволенням виконували завдання, які були розміщені на пелюстках квітки: зображали політ метелика над квіткою, вимовляли запропоновані висловлювання різними інтонаціями, виконували роль астролога, передрікаючи кожному гостеві майбутнє на тиждень.

Довелося дівчатам продемонструвати й свою кулінарну інтуїцію, спробувавши із зав’язаними очима розпізнати овочі та фрукти, що лежали на блюді.

Команди дівчат і юнаків змагалися в конкурсі «Зав’яжи бантик». Учасникам гри із зав’язаними очима  необхідно було намалювати бантик на голові ляльки. Найбільш вправними виявилися представники сильної статі.

Усі переможці та учасники конкурсів були нагороджені грамотами та призами.

Естафету свята прийняли студенти 1 курсу, що у віршах привітали всіх жінок факультету (викладачів та співробітників) зі святом, подякували їм за важку, сумлінну працю та вручили грамоти й подарунки за перемогу в номінаціях: «Титанічна праця», «Кар’єра року», «Муза словесності»,  «Без права на помилку», «Стабільність та порядок»,   «Служіння людям»,  «Невичерпне джерело енергії», «Олімпійський спокій»,  «Рух – це життя»,  «Куратор року», «Професіоналізм та порядність», «Джерело знань»,  «Чистота й порядок», «Золоті руки».  

Наприкінці свята зворушливо пролунав вірш «Мама», написаний та продекламований студенткою 3 курсу Світланою Павлинською.

Студенти Артемівського факультету економіки та підприємництва ДонУЕП 6 березня провели конкурсну розважальну програму «І жартома, і серйозно...»Студенти Артемівського факультету економіки та підприємництва ДонУЕП 6 березня провели конкурсну розважальну програму «І жартома, і серйозно...»

Останні статті на сайті