Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 68 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«Прийди, весно, з радістю»

Переглядів: 4711
05.03.2015 - 13:29

За стародавніми традиціями, у Школі мистецтв міста Артемівська «закликали весну»…«Прийди, весно, з радістю!» – так називався звітний концерт відділу музикально-теоретичних дисциплін, який відбувся 4 березня 2015 року.

Літературно - музична композиція представила елементи  народних свят зустрічі весни.

Господиня (викладач Несторенко К.І), ведучі Скрипник Андрій та Величко Поліна розповіли присутнім  про народні звичаї та весняні традиції .

Яскраві костюми, веснянки, хороводи, ігри, веселі пісні у виконанні шоу-групи «Кіндер-сюрприз» та Брагіна Романа створили неперевершену атмосферу свята.

 Воно  вийшло не звичайне: Стрітення подарувало присутнім зустріч Зими з Весною,  Весна запросила у гості Масляну, а діти запалили Стрітневі свічки та випустили жайворонків.

Бажаючі мали змогу самі виготовувати весняних пташок з солоного тіста на майстер-класі викладача художнього відділення  Сапаргелдієвої Н.Б.

У концерті також прийняли участь учні школи – Ломакіна А., Сивак С., Удовенко М., Чубучний  Ю., Шаповалова К., Роженцева М., Ємельянова О., Кононченко В., Проніна П. та викладачі - Котовська Л.В., Будаква І.В., Коломойцева Н.С., Коваленко В.Є..

Бажаючі мали змогу самі виготовувати весняних пташок з солоного тіста на майстер-класі викладача художнього відділення  Сапаргелдієвої Н.Б.«Прийди, весно, з  радістю!» – так називався звітний концерт відділу музикально-теоретичних дисциплін, який відбувся 4 березня 2015 року.«Прийди, весно, з  радістю!» – так називався звітний концерт відділу музикально-теоретичних дисциплін, який відбувся 4 березня 2015 року.«Прийди, весно, з  радістю!» – так називався звітний концерт відділу музикально-теоретичних дисциплін, який відбувся 4 березня 2015 року.«Прийди, весно, з  радістю!» – так називався звітний концерт відділу музикально-теоретичних дисциплін, який відбувся 4 березня 2015 року.«Прийди, весно, з  радістю!» – так називався звітний концерт відділу музикально-теоретичних дисциплін, який відбувся 4 березня 2015 року.Бажаючі мали змогу самі виготовувати весняних пташок з солоного тіста на майстер-класі викладача художнього відділення  Сапаргелдієвої Н.Б.