Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Подання декларації про майновий стан і доходи громадян в режимі on-line

Переглядів: 1833
24.02.2015 - 12:14

ГУ ДФС у Київській області повідомляє, що до 1 травня 2015року триває кампанія декларування доходів, отриманих громадянами у 2014 році та запрошує задекларувати доходи отримані у минулому році.

Декларацію про майновий стан і доходи можна подати особисто або уповноваженою на це особою, надіслати поштою, а також засобами електронного зв'язку через офіційний веб-портал Державної фіскальної служби України.

Для подання декларацій в електронній формі у режимі реального часу (on-line) платнику податків необхідно мати (отримати) електронний ключ цифрового підпису (безкоштовно видається Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС України)  та відповідне програмне забезпечення для надсилання електронних звітів (завантажується із сайта Акредитованого центру сертифікації ключів).

На офіційному веб-порталі фіскальної служби України створено спеціальний банер, у якому детально пояснюється порядок заповнення декларації та її додатків. Сервіс надає змогу заповнити декларацію про майновий стан і доходи, яку подають до контролюючих органів фізичні особи – підприємці та громадяни. Заповнена декларація та додатки зберігаються у файл для направлення до фіскальної служби або друку.

Детальніше про подання звітності в електронному вигляді можна дізнатися на веб-порталі ДФС України: http://sfs.gov.ua .