Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Учні Артемівська стали учасниками конкурсу патріотичної пісні

Переглядів: 3320
19.02.2015 - 12:08

За підтримки відділу освіти Артемівської міської ради року в Артемівському міському Центрі дітей та юнацтва пройшов щорічний міський конкурс патріотичної пісні «Озброєні піснею» серед загальноосвітніх навчальних закладів, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Цей конкурс проводився з метою пропаганди творів громадянського і національно-патріотичного звучання, виховання у підростаючого покоління патріотичної свідомості, любові до Батьківщини.

У конкурсі прийняли участь 16 виконавців середньої та старшої вікової категорії. Репертуар учасників відрізнявся різноманітністю: від творів на військову тематику до сучасної української пісні. Під час оцінювання виступів виконавців журі враховувало їх вокальні дані, творчу індивідуальність, розкриття сценічного образу та вдалий вибір репертуару.

Переможцями конкурсу за рішенням журі стали:

в номінації «Вокальні ансамблі» І місце здобуло тріо ЗОШ №12 у складі Синельникової Олександри, Капустіної Ксенії і Чмирьової Христини;

в номінації «Солісти-вокалісти» в середній віковій категорії І місце дісталося Чмирьовій Христині (ЗОШ №12), ІІ місце зайняла Богданова Катерина (ЗОШ №18), ІІІ місце поділили  між собою Сільонова Регіна (ЗОШ №13) та Орляцький Валерій (ЗОШ №2);

в старшій віковій категорії І місце отримали Грахно Артем (ЗОШ №5) і Сумцова Вероніка (НВК №11), ІІ місце зайняла Синельникова Олександра (ЗОШ №12). Журі також відмітило Пастернака Романа, учня загальноосвітньої школи-інтернату № 1, за відмінне створення сценічного образу.

Переможці та лауреати були нагороджені грамотами міського Центру дітей та юнацтва.

В Артемівському міському Центрі дітей та юнацтва пройшов щорічний міський конкурс патріотичної пісні «Озброєні піснею» серед загальноосвітніх навчальних закладів, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.В Артемівському міському Центрі дітей та юнацтва пройшов щорічний міський конкурс патріотичної пісні «Озброєні піснею» серед загальноосвітніх навчальних закладів, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.В Артемівському міському Центрі дітей та юнацтва пройшов щорічний міський конкурс патріотичної пісні «Озброєні піснею» серед загальноосвітніх навчальних закладів, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.В Артемівському міському Центрі дітей та юнацтва пройшов щорічний міський конкурс патріотичної пісні «Озброєні піснею» серед загальноосвітніх навчальних закладів, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.