Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 122 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Круглий стіл "З'єднаємо зусилля"

Переглядів: 3513
21.01.2015 - 14:55

21 січня 2015 року в м. Артемівську пройшов круглий стіл «З’єднаємо зусилля» присвячений роботі структурних підрозділів Артемівської міської ради та волонтерських організацій з вимушеними переселенцями.

В засіданні круглого столу взяли участь секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, заступник міського голови Олена Головкіна, представники управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради, Управління пенсійного фонду України в м. Артемівськ, Артемівського міського центру зайнятості, благодійних та волонтерських організацій міста, громадськості, засоби масової інформації.

В ході круглого столу представники волонтерських організацій розповіли про свою роботу з вимушеними переселенцями та про проблеми, з якими їм довелося зіткнутися.

Інна Сподіна – начальник управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради порушила питання про необхідність внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів №1085, яка обумовлює перелік міст та населених пунктів, що входять до зони проведення АТО, в частині внесення в цей перелік міст Авдіївка, Дебальцевао, Попасна, Тельманове та інших. Ця потреба обумовлена тим, що в цих населених пунктах ведуться активні бойові дії і мешканці міст не мають змоги отримати пенсії та соціальні виплати ні за місцем свого проживання, ані в інших населених пунктах України.

Представник Фонду «Відродження» наголосив на необхідності продовження роботи проекту «Центр допомоги переселенцям» за напрямками облаштування житлових умов, надання психологічної допомоги, працевлаштування.

Круглий стіл "З'єднаємо зусилля"Круглий стіл "З'єднаємо зусилля"Круглий стіл "З'єднаємо зусилля"Круглий стіл "З'єднаємо зусилля"

Останні статті на сайті