Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 309 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Безпечне свято – запорука приємних спогадів на весь наступний рік

Переглядів: 2639
30.12.2014 - 08:26

Новий рік одне з найсвітліших і найрадісніших свят. Цілих дванадцять місяців його чекають з нетерпінням дітлахи та дорослі. Але, щоб це свято було радісним, треба подбати про правила безпеки, бо дитина, навіть граючи в колі однолітків, вимагає уваги, а в святковий час її повинно бути більше, ніж у звичайний день. Тому, напередодні свята, педагоги дошкільного навчального закладу №24 «Сонечко» організували виставку газет для батьків під гаслом «Безпечний Новий рік!», метою якої було підвищення уваги батьків щодо заходів безпеки під час святкових днів.

У своїх газетах вихователі намагалися донести до батьків правила та аспекти безпечної поведінки під час різних ситуацій. Вихователь Світлана Іванченко розповіла батькам, як можна організувати святковий стіл, щоб дитині було цікаво і тим самим уникнути неприємностей із кишково-шлунковими розладами. Вихователь Юлія Колосовська поділилася секретами організації безпечного дозвілля в святкові та вихідні дні, в тому числі і безпечного використання піротехнічних засобів. Своїм посиланням, вихователь Вікторія Лаптєва попередила батьків, що навіть у святкові дні, вони повинні буди особливо пильні до своєї дитини і ні в якому разі не залишати малюка одного дома, бо ці дії можуть привести до неминучої біди. Новий рік - це свято, гуляння та багато вільного часу, який можна з користю для дитини провести на свіжому повітрі. Вихователь Валентина Нощенко не залишила без уваги тему святкування на вулиці, акцентувавши увагу читачів на питанні безпечної поведінки на дорозі, біля замерзлих водоймищ, під час ожеледиці та при появі бурульок. Зазвичай, майже жодна сім’я не зустрічає Новий рік без красуні ялиночки. Вихователь методист Яна Удалайська, приділила велику роль безпечному прикрашанню ялинки. Вказала на те, що саме не треба використовувати в якості прикрас і що, в подальшому, може явитися причиною вогненебезпечних ситуацій. Поділилася порадами, як можна привити дитині навички безпечної пожежної поведінки.

Щоб Новий рік залишив тільки приємні спогади, приніс море посмішок і радості для дітей, необхідно подумати про безпеку святкування. Якщо батьки побачать хоч одну сльозинку з вагомої причини у дитини, навряд чи можна і надалі відпочивати, розважатися та насолоджуватися святковим оточенням.

Ми – за безпечний Новий рік, а Ви?

Напередодні свята, педагоги дошкільного навчального закладу №24 «Сонечко» м.Артемівськ організували виставку газет для батьків під гаслом «Безпечний Новий рік!», метою якої було підвищення уваги батьків щодо заходів безпеки під час святкових днів.