Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

«Дитячий фестиваль « Мистецький храм»

Переглядів: 3519
24.12.2014 - 07:21

У грудні 2014 року гостинний Івано-Франківськ зустрічав гостей – учасників VІІ Міжнародного Благодійного дитячого фестивалю «Мистецький храм». Фестиваль традиційно  проводиться щорічно, в дні коли Св. Миколай всіх дітей обдаровує своїми подарунками. Засновником і організатором фестивалю є Благодійний фонд «Мистецький храм» Президент фонду – Ярослав Борута, співорганізатор фонду - «Фонд волонтерів України» та його Президент Тимофій Нагорний.

У цьому році на  фестиваль приїхали талановиті діти з усієї України, а також Польщі, Криму. У їх числі були учні ШМ м.Артемівська – Сумцова Вероніка, Брагін Роман та Шевченко Анастасія (викладач Сидоренко С.І., концертмейстер Я. Баєв).

            Юні таланти брали участь у номінаціях вокальне та музичне мистецтво на сцені облмуздрамтеатру ім. І.Франка. Яскраві виступи принесли радість та перемогу: Гран – прі фестивалю здобула Сумцова В., лауреатом Диплому ІІ ступеню став Брагін Роман, дипломантом фестивалю - Шевченко А.

            Переможці виступили у Гала – концерті, який пройшов за участю гостей фестивалю – зірок української естради Степана Гиги, Наталії Валевської, сестер Петрик, Олега Кульчицького та інших.

            Усі переможці отримали цінні призи та подарунки, у тому числі хутряні шуби та коштовності.

Останні статті на сайті