Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 87 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Акція «Діти – дітям» пройшла в Артемівській школі №2

Переглядів: 2807
17.12.2014 - 13:17

Учні, батьки та педагогічний колектив загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 підтримали заклик міського сайту «06274» допомогти Артемівському обласному дитячому будинку, у якому виховуються більше п’ятдесяти малюків від 0 до 4 років.

Ніхто не залишився байдужим до проблем маленьких дітей із родин, які опинилися у дуже важких життєвих ситуаціях та дітей, які залишилися без батьківського піклування. Учні приносили іграшки, книжки, одяг, дитячі миючі засоби, дитяче харчування. На зібрані кошти були закуплені памперси, дитяче мило, шампуні, присипки, пральні порошки, вологі серветки та інші вкрай необхідні речі для малюків.

Такі акції треба проводити, тому що так діти вчаться не залишатися байдужими до чужого горя, до проблем інших людей, вони добре розуміють, що таке милосердя та любов до ближнього.

Учні, батьки та педагогічний колектив загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 підтримали заклик допомогти Артемівському обласному дитячому будинку, у якому виховуються більше п’ятдесяти малюків від 0 до 4 років.Учні, батьки та педагогічний колектив загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 підтримали заклик допомогти Артемівському обласному дитячому будинку, у якому виховуються більше п’ятдесяти малюків від 0 до 4 років.Учні, батьки та педагогічний колектив загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 підтримали заклик допомогти Артемівському обласному дитячому будинку, у якому виховуються більше п’ятдесяти малюків від 0 до 4 років.

Останні статті на сайті