Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Урядовий портал

Вихованці гуртків Центру туризму, краєзнавства та екскурсій відвідали фотовиставку артемівських майстрів

Переглядів: 3126
05.12.2014 - 13:08

 Юні туристи-краєзнавці – перша сходинка до пізнання учнями рідного краю, реалізації інтересів у вивченні природного різноманіття та історико-культурного надбання України та світу. А щоб зберегти пам’ять про історичні та природні об’єкти необхідно їх сфотографувати.

Вихованці гуртків Центру туризму, краєзнавства та екскурсій відвідали фотовиставку артемівських майстрів у міському краєзнавчому музеї, а також познайомилися з раритетними фотоапаратами. Нові цифрові технології стрімко входять в повсякденне життя. Цифрова фототехніка з кожним роком стає все доступнішою, але це не призводить до покращення знімків юних фотографів. Це пояснюється уявною простотою отримання зображення за допомогою автоматичної фотокамери і відсутністю знань з основ майстерності. Тому для вихованців Центру туризму, краєзнавства та екскурсій було організовано майстер-клас з фотографування, який провів міський фотохудожник Василь Балаболка. Він ознайомив дітей з основами фотографії, найпоширенішою фотоапаратурою й обладнанням, жанрами фотографії. Фотохудожник звернув особливу увагу на те,що фотографія - це один із методів краєзнавчої роботи.

Гуртківці з цікавістю та задоволенням слухали майстра, а в кінці заняття спробували самостійно сфотографуватися з друзями і з самим майстром.

img_0539pb280306

Останні статті на сайті