Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Відбувся гостьовий обмін досвідом між педагогами школи №11 та дитячого садочка №10

Переглядів: 3384
25.11.2014 - 12:48

У наш динамічний, насичений інформацією час певний інтерес викликає у батьків питання: «А чи готова моя дитина до школи?» Хто дасть кваліфіковану відповідь на це запитання батькам? У дошкільному навчальному закладі №10 «Кристалик» на всі запитання батьків про підготовку дітей до школи відповідають комплексно.

Виконуючи план наступності між дошкільним закладом №10 та школою №11 в групах «Квіточка» та «Казка», відбувся гостьовий обмін досвідом між вчителями початкової ланки школи та вихователями груп для дітей старшого віку за темою «Розвиток креативності дитини в мовленнєвій сфері».

Дошкільнята радо зустріли вчителів та своїх батьків, які прийшли в гості і стали активними учасниками дійства: діти групи «Квіточка» розмірковували над запитаннями «телеведучої», інсценували проблемну ситуацію за розповіддю Ш.Амонашвілі «Моє». На протязі всієї зустрічі шукали відповідь на запитання «Що таке дружба?», «Що краще мати - 100 друзів чи 100 гривень?». Діти групи «Казка» робили покупки у віртуальному «Магазині іграшок» та за допомогою старших товаришів – вчителів, вихователів та батьків - розбирали звуковий аналіз слів. Наприкінці занять закріпили отримані знання та з радістю пообіцяли вчителям прийти до школи дружними та розумними.

Педагоги дитсадка та школи разом з батьками конструктивно обмінялись думками та враженнями не тільки про заняття, а й про формування навчальних навичок у дітей, які прийдуть в майбутньому до школи.

Різноманітні форми роботи між ДНЗ, школою та батьками, направлені на підготовку дітей до школи, дають змогу батькам зрозуміти, що їх готовність до школи визначається не тільки наявністю у вихованців вміння читати та рахувати, але й насамперед загально розвинути особистість дитини.

Між дошкільним закладом №10 та школою №11 в групах «Квіточка» та «Казка», відбувся гостьовий обмін досвідом між вчителями початкової ланки школи та вихователями груп для дітей старшого віку за темою «Розвиток креативності дитини в мовленнєвій сфері». Між дошкільним закладом №10 та школою №11 в групах «Квіточка» та «Казка», відбувся гостьовий обмін досвідом між вчителями початкової ланки школи та вихователями груп для дітей старшого віку за темою «Розвиток креативності дитини в мовленнєвій сфері». Між дошкільним закладом №10 та школою №11 в групах «Квіточка» та «Казка», відбувся гостьовий обмін досвідом між вчителями початкової ланки школи та вихователями груп для дітей старшого віку за темою «Розвиток креативності дитини в мовленнєвій сфері». Між дошкільним закладом №10 та школою №11 в групах «Квіточка» та «Казка», відбувся гостьовий обмін досвідом між вчителями початкової ланки школи та вихователями груп для дітей старшого віку за темою «Розвиток креативності дитини в мовленнєвій сфері».