Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Донецька обласна рада

Пам`ять в народі жива

Переглядів: 2197
25.11.2014 - 10:12

В історії бурхливого XX-го століття Голодомор 1932-33 років в Україні посідає особливе місце. Десятиліття минають з тих страшенних років, але пам’ять в народі живе. В Артемівській школі №12 протягом тижня, з 17 по 22 листопада, пройшли заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій.

ета всіх заходів - виховання в учнівської молоді патріотизму, глибокого усвідомлення причин та наслідків геноциду українського народу.

В класних колективах відбулися уроки пам’яті, уроки-реквієми «Україна пам’ятає», на яких учням були представлені відеоматеріали, озвучені документальні факти, школярі декламували вірші про страшні часи Голодомору. В шкільній бібліотеці оформлена тематична виставка «Україна пам’ятає! Світ визнає!». Всім учням та їх батькам через щоденники та шкільний інформаційний стенд нагадали про те, що 22.11.2014 р. о 16.00 в домівках треба на підвіконні запалити свічку пам’яті.

Всі проведені заходи показали, що учні не залишаються байдужими до трагедії минулого.

В Артемівській школі №12 протягом тижня, з 17 по 22 листопада, пройшли заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій.В Артемівській школі №12 протягом тижня, з 17 по 22 листопада, пройшли заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій.В Артемівській школі №12 протягом тижня, з 17 по 22 листопада, пройшли заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій.В Артемівській школі №12 протягом тижня, з 17 по 22 листопада, пройшли заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій.

Останні статті на сайті