Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Про безпеку, діти, ви не забувайте!

Переглядів: 4797
21.11.2014 - 14:04

У дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, дитячому садку №42 «Чайка» відбулась інтелектуально-музична розвага «Про безпеку, діти, ви не забувайте!». Метою заходу було закріплення у дітей уявлень про небезпечні для життя і здоров’я предмети, з якими вони зустрічаються в побуті.

Мандруючи казкою «Вовк і семеро козенят», діти закріпили безпечні правила поведінки вдома: «Дотримуватися правил рухливих ігор», «Не виглядати з вікон та балкона!», «Не брати до рук дрібні речі!», «Не пускати чужого в дім!», «Не гуляти самим у дворі», «Не розмовляти з незнайомими та не приймати дарунків!», «Не сідати в чужий транспорт!». Інтелектуально-музичні загадки нагадали номера екстрених служб: 101, 102, 103, 104.

Діти самостійно робили висновки про наслідки необережного користування з небезпечними предметами в музично-дидактичній грі «Один, два, три – що може бути небезпечним – поясни!». А під час гри «Кожній речі своє місце» дошкільнята із задоволенням розмістили речі побуту: столярні інструменти, предмети домашньої аптечки та приладдя для рукоділля в кімнаті на належних місцях.

У дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, дитячому садку №42 «Чайка» м. Артемівська відбулась інтелектуально-музична розвага «Про безпеку, діти, ви не забувайте!». У дошкільному навчальному закладі комбінованого типу, дитячому садку №42 «Чайка» м. Артемівська відбулась інтелектуально-музична розвага «Про безпеку, діти, ви не забувайте!».

Останні статті на сайті